Anna Hathaway arany sellőként ünnepelt estélyijében

2023. szeptember 18.
Anne Hathawayt New Yorkban kapták lencsevégre a Shiseido egyik rendezvényén. A rendezvényen bejelentették, hogy a filmes ikon a Vital Perfection arca lesz.
anne hathaway

Az Oscar-díjas sztár egy ujjatlan, aranyszínű, sellőszerű ruhában tündökölt, a fényűző ruha mellé pedig pántos arany magas sarkút húzott. Csokoládébarna haját oldalt elválasztva, lágy hullámokban viselte. Most is elképesztő látványt nyújtott, kevés olyan ruhaösszeállítás van, amely előnytelenül állna a színésznőn, hiszen Anne Hathawaynek egyszerűen minden jól áll!

A hét elején a 40 éves sztár a cég új reklámjában volt látható, ahol egy krémszínű selyemkabátot viselt. A hirdetésben ez áll: „a lehetőségnek nincs kora” (angolul: „Potential has no age”).

Anna Hathaway a Shiseido rendezvényén.

Anna Hathaway a Shiseido rendezvényén

„Annyira izgatott vagyok, hogy a Shiseido márkanagykövete lehetek, megtisztelő, hogy engem választottak a #VitalPerfection vonal képviseletére!” – írta a sztár a kép alatt. „A Shiseido és én egyetértünk abban, hogy a bőrünk az egyik legfontosabb befektetés az életünkben, és hogy soha nem szabad abbahagynunk a saját lehetőségeink felfedezését – életkortól függetlenül.”

Az elismert sztárt nemrég nevezték ki a Shiseido Vital Perfection termékcsaládjának arcává, és Anne nagyon izgatott, hogy a japán szépségmárkával dolgozhat. A hollywoodi híresség elmondta, hogy hatalmas csodálattal és tisztelettel viseltetik a márka iránt.

„Nagyon megtisztelő, hogy úgy érezték, én vagyok a megfelelő személyiség. A Shisheido egy olyan márka, amely már sok generáció óta a legmagasabb minőség szinonimája” – mondta a Vogue-nak. „Nagyon, nagyon izgatott vagyok, hogy úgy érezték, én vagyok az a valaki, aki ezt hatékonyan tudja tükrözni.”

Arra a kérdésre, hogy mit csodál a legjobban a márkában, Anne így válaszolt: „A gondosságot, az átgondoltságot, a szigort és a szenvedélyt. A vállalatnak nagy öröksége van Japánban, és izgalmas volt látni, hogy hogyan tudtak úgy világméretűvé válni, hogy közben semmit sem veszítettek a karakterükből, integritásukból és identitásukból.”

Anna Hathaway a Shiseido rendezvényén.

Anna Hathaway a Shiseido rendezvényén

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images