Napi 10 perc és a fal: ezzel a módszerrel lesz lapos és vékony a japán nők hasa

2023. március 03.
A japán nők évezredek óta dolgoznak azon, hogy megtalálják a testformálás leghatékonyabb módszereit. Csupán napi 10 percre van szükség és egy falra ahhoz, hogy nekünk is olyan lapos hasunk és karcsú alakunk legyen, mint nekik.
Ezzel a módszerrel lesz lapos és vékony a japán nők hasa
  • A japán nők testformálási módszerét a TikTok-on osztotta meg egy felhasználó.
  • Napi 10 percre van csupán szükség ahhoz, hogy nekünk is olyan lapos hasunk legyen, mint a japán nőknek.
  • Nem kell semmilyen különleges eszköz ahhoz, hogy elvégezzük a roppant egyszerű gyakorlatot.

A japán nők hasizomgyakorlatához hasonlóan zseniális az a módszer is, amivel a japán nők tökélyre fejlesztették a zsírégetést. Az egyszerű mozdulat az egész testet munkára fogja anélkül, hogy bármilyen különleges eszközre lenne szükségünk hozzá. Bárhol, bármikor elvégezhető, ahol van egy fal és 10 percnyi idő.

Hogyan végezzük a japán nők zsírégető gyakorlatát?

A TikTok-on osztotta meg egy felhasználó azt a gyakorlatot, amivel a japán nők formálják testüket. Miután jobban megnéztük és végiggondoltuk, hogyan is kell végezni, nincs szükségünk másra, mint egy függőleges falfelületre, ahova oda tudunk állni.

@weightloss_.dietplan_

👉 Click the link in my Profile for healthy Weightloss. #weightloss #weightlossjourney #weightlosscheck #women #usa #america #fyp #viral #foryoupage #tiktok_usa #tiptok

♬ original sound – Weightloss

  1. Álljunk szorosan a fal mellé.
  2. Emelkedjünk lábujjhegyre. A sarkunk érjen a falhoz.
  3. Az egész lábunkat simítsuk a falra, a gerincünk természetes S-kanyarulata ne érjen csupán a falhoz, a gerinc felső szakasza és a tarkónk érintse a falat.
  4. Kulcsoljuk a kezeket, fordítsuk ki a tenyereket, majd emeljük magastartásba a karokat. A hasunkat enyhén szívjuk be, így védjük a derekunkat a zsírégető, testformáló gyakorlat közben.
  5. A vállunk ne távolodjon a faltól. 
  6. Maradjunk így tíz percig, majd bontsuk a pózt.

Bár könnyűnek látszik, egyáltalán nem olyan kényelmes tíz percen át ebben a testhelyzetben maradni. Érezzük majd, ahogy égnek a vállak, a vádlink.

Miért működik a japán nők testformáló gyakorlata?

A testformáló, zsírégető gyakorlat közben a testünk minden izomcsoportja bekapcsol. Mivel szükségünk van a stabilitás megtartásához rá, bekapcsol a hasizom. Ez hozzájárul, hogy nagyon rövid időn belül olyan lapos hasunk legyen, mint a japán nőknek.

A láb- és farizmokat formálja a japán nők zsírégető módszere azzal, hogy lábujjhegyen kell állnunk. Ezek az izmok nagyon fontosak a járáshoz, a stabilitásunk megőrzéséhez a mindennapokban is, így fontos, hogy megdolgoztassuk őket.

A kar- és hátizmokat a magas tartás fogja munkára. Érezzük is a gyakorlat közben, hogy dolgoznak a vállizmok.

A japán nők zsírégető gyakorlata mellett próbáljuk ki a popsigyakorlatot is. Ezzel még hatékonyabbá tehetjük a testformálásunkat. Nem csak olyan kerek fenekünk lehet, mint Jennifer Lopeznek, de a derekunkból is centiket faraghatunk a segítségével.

Fotó: Getty Images