Különleges HOME kollekcióval bővült a TÓTHBORI márka

2023. szeptember 24.
Régi álmát váltotta valóra Tóth Bori. A TÓTHBORI márka megálmodója hosszú évek óta népszerű ruha- és kiegészítő-kollekciói után indította el a márka HOME divízióját, amelynek ötlete már közel húsz éve megfogalmazódott benne, és amelynek alapját természetesen azok a printek adják, amelyek a ruháiban is visszaköszönnek. A tervező első HOME termékeit élőben a hétvégén a S/ALON Budapest lakástrend-kiállításon láthatják elsőként az érdeklődők.
Különleges HOME kollekcióval bővült a TÓTHBORI márka

Jellegzetes TÓTHBORI-s elemekkel, a rá jellemző részletgazdag, mégis letisztult stílusban alkotta meg élete első HOME kollekcióját az egyik legismertebb hazai designer. Tóth Bori elárulta, évtizedek óta motoszkált benne az ötlete, ám úgy érzi, éppen most jött el az ideje a bővítésnek.

„Nagyon régi vágyam volt ez, már a diplomám megszerzése óta dolgozott bennem, azóta érdekel a belsőépítészet is, de nem éreztem úgy, hogy készen lenne rá a márka, egészen mostanáig. A HOME kollekció gerincét a brandre nagyon is jellemző printek adják, amelyek természetesen jelen vannak a ruháimban is” – árulta el. – „Jelenleg elsősorban azokkal a textilkiegészítőkkel kezdtük el, amiben már van gyakorlatunk, így faliképek és díszpárnák alkotják a kollekciót, ezeket kiegészítik édesanyám, Kun Éva ikebana vázái, amelyek teljesen beleilleszkednek az enteriőr víziónkba” – tette hozzá Bori.

Különleges HOME kollekcióval bővült a TÓTHBORI márka

A HOME kollekciót elsőként a hétvégi S/ALON Budapest lakástrend kiállításon láthatja majd a nagyközönség. A márka a rá jellemző, női ruházati vonalában már ismert kifinomult és festői mintavilágot, printeket, a klasszikus, mégis költői és modern esztétikai megközelítést ülteti át a különböző lakberendezési tárgyak, textilek és faliképek világába. Első termékcsoportja, a Bloom párna- és falikép-kollekció megmutatja a különleges, modern enteriőrökbe szánt finom árnyalatokat, a minőségi alapanyagok használatát, merész megközelítését és a tervezőnő mintáiban rejlő lehetőségeket.

Különleges HOME kollekcióval bővült a TÓTHBORI márka

A S/ALON BUDAPEST a legfrissebb lakberendezési termékeket és trendeket, jó néhány különleges élményt és egyedi tervezői találkozást hoz el szeptember 22–24. között a Budapest Arénába. A lakberendezési magazinokban és a social médiában látható lenyűgöző otthonok ragyogó világa itt három napra kézzelfogható közelségbe kerül! 

A belépőjegyeket érdemes már előzetesen megvásárolni, hiszen így a kedvezményes jegyár mellett a sorban állást is elkerülhetjük.