Mediterrán életérzéssel érkezik a NINI legújabb kollekciója

2023. május 20.
A NINI 2023-as tavaszi-nyári kollekciója több szempontból is izgalmas és formabontó. Az új darabokat egy közkedvelt sziget, a napsütötte Ibiza és annak magával ragadó hangulata ihlette. A világ bármely pontján jár a fiatal divattervező, mindenhol megtalálja egy hely valódi kincseit, melyek aztán kollekcióiban köszönnek vissza.
Mediterrán életérzéssel érkezik a NINI legújabb kollekciója

Nini évről évre meglep minket, nemcsak legújabb kollekcióival, hanem új és váratlan márkaarcokkal is. Szeptemberi divatbemutatóját például Farhana Bodi, Netflix-sorozatsztár és nemzetközi influencer zárta. Legyen szó utcai viseletről, fürdőruháról vagy a mára már ikonikussá vált NINI táskákról, abban biztosak lehetünk, hogy egyik szezonban sem maradunk új és izgalmas darabok nélkül. Sőt, már az új kollekció tálalása sem mindennapi.

Mediterrán életérzéssel érkezik a NINI legújabb kollekciója

Új fürdő- és szabadidőruha-elemei egytől egyig üde színfoltként gazdagíthatják gardróbunkat a tavaszi-nyári szezonban. A kollekció darabjait a spanyol tenger megannyi különböző kék és zöld árnyalata, a naplementék vibráló színei ihlették, de a spanyol belsőépítészet is nagy hatással volt az évszak újdonságaira. Aki járt már Ibiza egyedülálló butikhoteljeinek valamelyikében, biztosan elvarázsolta annak mediterrán látványvilága. Nini élete nagy szerelmével fedezte fel Ibiza minden szépségét. Ebből az utazásból és régi érzelmeinek felidézéséből inspirálódott és hozta létre az új kollekciót. A bőrből készült darabok között visszaköszönnek korábbi, sokak által kedvelt fazonok és termékek is egy-egy csavarral vagy újítással, de számos új táskaformának és kiegészítőnek is örülhetnek a hazai márka rajongói.

Mediterrán életérzéssel érkezik a NINI legújabb kollekciója

Molnár Nini divattervező 2015-ben készítette első darabját, a ma már sokak által ismert Pombaget, mellyel berobbant a magyar divatvilágba. Ez a siker hozta meg számára azt a motivációt, hogy újabb és újabb darabokat álmodjon meg. Így jött létre a nyári ruhatár kiegészítője, a Sunbag, mely egy Olaszország ihlette, klasszikus, rattan anyagú, vintage stílusú darab. Vagy épp a Bubble Bag, mely a legújabb NINI táska. Ez a darab lakkbőrből készült és három színből is választhatnak a NINI táska rajongók. Termékei a mai napig meghatározóak a divatimádók körében. Több magyar influencer tartalmaiban köszönnek vissza táskái vagy ruhadarabjai.

Mediterrán életérzéssel érkezik a NINI legújabb kollekciója

Fotó: Földi Ádám