Nem hiszed el: ezek a vörös szőnyeges ruhák több, mint 20 kilót nyomtak

2023. november 23.
Ezek után garantáltan más szemmel nézel majd a vörös szőnyegen vonuló sztárokra...
Rihanna vörös szőnyeges ruhák súlya

A szépségnek bizony ára van – vagy, ebben az esetben leginkább súlya. Lehet, hogy eddig bele sem gondoltál, de azok a vörös szőnyeges ruhák, amiket a hírességek a Met-gálára vagy az Oscarra vesznek fel, 10-20 kilót, vagy akár többet is nyomhatnak! Képzeld el, mennyire nehéz lehet egy-egy ilyen szettben egy egész estét kibírni…

A következő sztároknak már csak ezért a hihetetlen teljesítményért is jár a taps – meg persze azért, hogy a súlyos ruhák viselése közben is ennyire káprázatosan tudtak kinézni!

 

1. Rihanna vörös szőnyeges ruhája a 2015-ös Met-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

Rihanna 2015-ös vörös szőnyeges ruhája 25 kilót nyomott

2015-ben Rihanna egy felejthetetlen napsárga Guo Pei-köpenyben vonult be a Met-gálára. A látvány egészen elképesztő volt, és az énekesnő egy percig sem nézett ki úgy, mintha rosszul érezné magát a szettjében. Pedig – és most kapaszkodj meg – ez a vörös szőnyeges ruha 25 kilót nyomott!

2. Cardi B vörös szőnyeges ruhája a 2018-as Met-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

A 2018-as Met-gálán Cardi B egy 23 kilós ruhát viselt

Cardi B a 2018-as Met-gálán egy fehér Jeremy Scott-kreációban mutatta meg magát. És hogy mennyi volt a vörös szőnyeges ruhája súlya? Meg fogsz lepődni: 23 kg!

3. Rihanna vörös szőnyeges ruhája a 2018-as Met-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

Rihanna 2018-as vörös szőnyeges ruhája olyan nehéz volt, hogy az énekesnő majdnem meggondolta magát

Oké, kijelenthetjük, hogy Rihanna egy igazi hős. 2015 után 2018-ban is bevállalt egy igen súlyos Maison Margiela-szettet. Az infók szerint ez a vörös szőnyeges ruha annyira nagyon nehéz volt, hogy az énekesnő egy ideig hezitált: nem volt biztos benne, hogy végig tudja csinálni egy ilyen kreációban az estét. Máig nem tudni, hogy pontosan hány kilós lehetett a szett, de egy interjúban Rihanna azt mesélte, hogy minden egyes lépés fájdalmas volt benne.

4. Glenn Close a 2019-es Oscar-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

Glenn Close arany ruhája egyszerűnek tűnhetett, pedig több, mint 23 kilót nyomott

A színésznő Carolina Herrera arany ruhája egyszerűnek tűnhetett, pedig valójában kicsivel több, mint 23 kilót nyomott. Több mint hárommillió gyöngyből készült, és 40 indiai kézműves kézzel készítette el.

5. Simone Biles vörös szőnyeges ruhája a 2021-es Met-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

Mintha tollakból készült volna Simone Biles 2021-es vörös szőnyeges ruhája

Simone Biles 2021-es Area ruhája olyan volt, mintha tollakból készült volna, pedig az anyaga közel sem volt pehelysúlyú. Le fog esni az állad: ez a ruha nem kevesebb, mint 40 kilós volt!

6. Precious Lee vörös szőnyeges ruhája a 2021-es Met-gálán

Vörös szőnyeges ruhák, amik több, mint 20 kilót nyomtak

Precious Lee vörös szőnyeges ruhája több mint 45 kilót nyomott

2021-ben Precious Lee is egy Area-kreációban mutatta meg magát, és nem olyan meglepő módon, ez is szuper nehéz volt. Precious maga árulta el vonulás után, hogy a vörös szőnyeges ruhája több mint 45 kilót nyom, és összesen négy embernek kellett segítenie, hogy képes legyen egyáltalán felvenni.

Foró: Getty Images Forrás: Bustle