Extrém szettben romantikázott a terhes Rihanna

2023. május 05.
Rihanna már az első terhessége alatt sem riadt vissza a merész, vagy akár extravagáns szettektől – legújabb randi-outfitje is elég ütősre sikerült.

Legutóbb a Met-gálás szettjével kápráztatott el minket Rihanna, aki újra és újra bebizonyítja, hogy várandósan sem kell lemondanunk a szexi, merész, vagy akár extravagáns darabokról. Az énekesnőt nemrégiben újra különleges outfitben fotózták le, miután romantikus vacsorarandit töltött el szerelmével, ASAP Rockyval. A második gyerekével terhes Rihanna egy hosszú, hegyes orrú csizmát viselt, és egy extra hosszú Acne Studios fekete bőrkabátot. Rapper párja egy laza farmert, fehér pólót, kockás inget és egy rövid két kabátot választott az alkalomra. A vagány fotót ITT lehet megnézni.

Rihanna és ASAP Rocky első gyereke 2022. május 13-án született meg, és az énekesnő nemrégiben, a Super Bowl félidei show-ján jelentette be, hogy második gyerekét várja – amiről egyébként még az énekesnő apja sem tudott. Egyelőre még nem árulták el, mikorra várható a második baba, és a kicsi nemét sem tudni, de szerencsére kisfiáról már több ízben is osztott meg cuki fotókat.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images