Erre a kényelmes cipőre esküszik Katalin hercegné

2023. augusztus 10.
Katalin hercegnét többnyire elegáns körömcipőkben szoktuk látni, de azért néha megenged magának egy-egy kényelmesebb darabot is. Mutatjuk kedvenc edzőcipőjét!
Katalin hercegné elárulta, hogyan őrzi meg csodás alakját

Azt már régóta tudjuk, hogy Katalin hercegné kifejezetten sportos típus, aki szereti a kényelmes, funkcionális darabokat, a legtöbbször mégis szigorú protokollt kell követnie az öltözködésével. Épp ezért általában elegáns körömcipőket és topánkákat visel, edzőcipőt pedig csak akkor húz, amikor valamilyen sporteseményen vesz részt.

Katalin hercegné még júniusban látogatott el a Maidenhead Rugby Clubba, ahol kipróbálta magát egy rögbimérkőzésen. Ehhez sötétkék melegítőnadrágot, halványkék, rózsával díszített Umbro sportfelsőt és egy Lululemon edzőcipőt választott. A hercegné kedvence, a márka Chargefeel Low Workout edzőcipője igazi közönségkedvenc darab – a vásárlók szerint olyan viselni, mintha semmi nem lenne a lábukon, vagy pillecukrokon lépkednének.

Az biztos, hogy nyugodtan megbízhatunk Katalin hercegné választásaiban, aki a legritkább esetben nyúl mellé a divat terén, és akkor is nagyon tudja, hogy mire van szükség, ha sportruházatról van szó.

Forrás: People Fotó: Getty Images