Ezek voltak Kamilla királyné idei legcsodásabb pillanatai

2023. december 23.
Kamilla még egy teljes éve sem királyné, mégis 2023-ban rengetegszer megmutatta, hogyan is öltözködik egy igazi uralkodófeleség.
Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

Mindenkinek meglehet a véleménye Kamilla királynéról, és nem biztos, hogy egyet fogunk benne érteni. De az tuti, hogy abban megegyezhetünk, hogy Kamillának mindig is rendkívüli stílusérzéke volt. 2023-ban azonban minden eddiginél jobb szettekben pompázott Károly idén királynévá koronázott felesége. Az alábbiakban összegyűjtöttük az idei kedvenc outfitjeinket tőle.

Fekete-fehér elegancia

Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

Az apró részletek miatt olyan nyerő ez a ruha

Károly és Kamilla királyi párként tett első hivatalos állami látogatásukat még márciusban (igen, a koronázás előtt) tették Németországba. És hát meg is adták a módját. Különösen Kamilla. A teljes kép is csodálatos a maga ezüstösen csillogó fekete-fehérségével, de ha van időd elveszni a részletekben, tedd meg!

Nemcsak a gyönyörűen kidolgozott tiarára gondolunk, hanem például arra a kitűzőre is, amit a királyné a vállán visel. Nem más szerepel ugyanis rajta, mint a fiatal Erzsébet királynő. Ennél meghatóbb tisztelgés nem is kell.

Összeöltözve

Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

A királykék beszédes választás volt Kamilla és Károly részéről.

Húsvét vasárnapra Kamilla királyné és Károly király a Szent György Katedrálisban tartott misén vettek részt. Az eseményre összeöltözve jelentek meg, amivel csodálatosan kifejezték az összetartozásukat. Arról nem is beszélve, hogy Kamilla ruhájának a mintázata miatt egyébként is nagyon húsvéthangulata van – hercegnéként volt ideje megtanulni az ilyen finom utalások jelentőségét.

Zöld pillanat

Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

Ez az árnyalat remekül áll Kamillának

Úgy tűnik, Kamilla folytatja Erzsébet királynő hagyományát, miszerint csak olyan színű ruhákat vesz fel, amiket távolról is láthatnak a rá várakozók. Ez a mélyzöld ruha ugyan nem rikító, viszont mégis elég statement árnyalat ahhoz, hogy kilógjon a sorból. Az izgalmas díszítés a kalapon, illetve a lovas kitűző (lévén lóversenyre ment) már csak hab a tortán.

Ne félj ismételni!

Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

Kamilla királynénak már a koronázáson is csodásan állt ez a ruha

Katalin hercegnénél is sokszor láthattuk, de most Kamilla királyné is meglépte a ruha-újrahasznosítás műfaját. Ráadásul két óriási kaliberű eseményen. Ez a ruha volt ugyanis Kamillán a koronázáson is májusban, illetve novemberben az Országgyűlés megnyitásakor. Ez a gesztus pedig elég volt ahhoz, hogy megmutassák Károllyal: olyan uralkodók szeretnének lenni, akik környezettudatosak és pazarlásellenesek.

Francia sikk

Kamilla királyné legcsodásabb szettjei

Még több ilyen szettet szeretnénk látni Kamillán

Utoljára hagytuk a legnagyobb kedvenc szettünket Kamillától. Ez a köpenyszabású kabáttal kiegészített ruha nemcsak a színében áll a fergetegesen a királynénak, hanem fazonjában is. Tekintélyparancsoló és kifinomultan elegáns, pont, mint ahogy az egy uralkodó feleségéhez illik. Ezt az outfitet Kamilla a francia állami látogatására vette fel – lehet, hogy megihlette őt a francia divat. Reméljük, nem most utoljára.

Fotók: Getty Images