10 év után ismét a vörös szőnyegre lépett Katherine Heigl, mi pedig imádjuk a szettjét!

2024. január 18.
Katherine Heigl, a Grace klinika egykori sztárja 10 év után úgy döntött, hogy újra a vörös szőnyegre lép az Emmy-díjátadón és nem is akárhogy. A színésznő felett látszólag nem telik az idő.
Katherine Heigl az Emmy-díjátadón

Az igen nagy népszerűségnek örvendő Grace klinika Izzie-je, Katherine Heigl már 2007-ben is ragyogott az Emmy-díjátadón. Itt be is zsebelte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Heigl utoljára 2014 augusztusában vett részt a díjátadón. Most tíz év után újra a vörös szőnyegre lépett, és jobban nézett ki, mint valaha. 

Katherine Heigl a vörösre szavazott az Emmy-díj-átadón

Heigl egy Reem Acra pánt nélküli, vörös ruhában lépett a 75. alkalommal megrendezett Primetime Emmy Awards szőnyegére. A ruha derékvonalán egy csillogó, ezüst brosúrát helyeztek el, ami remekül passzolt a szintén ezüst nyakláncához és pénztárcájához. Na meg persze a tűzpiros rúzsához. Ugyan a maxi ruha miatt nem látszódott, de Katherine Heigl azt is elárulta, hogy egy Christian Louboutin magas sarkúra esett a választása. 

Katherine Heigl az Emmy-díjátadón

Katherine Heigl csak úgy ragyogott a díjátadón

Vintage ruhában az Emmyn Katherine Heigl

Heigl utoljára 10 éve, egy vintage stílusú John Hayles ruhát viselt. Már akkor is elvarázsolta a közönséget töretlen magabiztosságával, szépségével, és stílusával. 

Katherine Heigl a 2014-es Emmy-díjátadón

Katherine Heigl a 2014-es Emmy-díj-átadón

Ugyan idén nem jelölték a díjra, a rajongók egy mini reunionnak lehette a szemtanúi az Emmyn, mivel a Grace Klinika régi szereplőgárdájából Justin Chambers, Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson és Heigl újra találkoztak a színpadon. 

„Amikor a Grace klinika első epizódját 2005 márciusában leadták, nem vagyok benne biztos, hogy Shonda Rhimes tisztában volt-e vele, hogy egy olyan műsort hozott létre, amely nemcsak maradandó nyomot hagy a televízióban, hanem életre szóló barátságokat is köt” mondta a díjátadón Ellen Pompeo.

Nem sokkal később az Emmy-díj-átadón Katherine Heigl lesütött szemmel hallgatta a szereplőgárda vitáját, amiben megemlítették a a 2010-es kilépését is. „Igen, az évek során történt néhány változás, azonban az egyetlen dolog, ami állandó maradt, az nem más, mint a hihetetlen rajongótábor” – mondta a színésznő.

2022 decemberében a SiriusXM műsorvezetőjének, Bevy Smithnek adott interjújában Heigl kifejtette, hogy azért hagyta ott a sorozatot, mert a munkakörülmények kihatással voltak az egészségére.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images