Ezek voltak idén a legnézettebb műsorok a Netflixen

2022. december 29.
A Netflix idén is kitett magáért, és jobbnál jobb sorozatokat szállított az otthonunkba. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik sorozatra érdemes rászánnod az idődet, akkor mutatjuk a streamingszolgáltató toplistáját. Ezekkel a sorozatokkal biztosan nem lőhetsz mellé!

1. Wednesday

Mindössze két héttel a debütálása után a Wednesday minden idők legnézettebb sorozata lett a streamingszolgáltató felületén: 411,3 millió óráig nézték november 28. és december 4. között. A Jenna Ortega főszereplésével készült Tim Burton-sorozat lekörözte az addig legnézettebb Stranger Things 4. évadát, és a Netflix Top 10-es lista első helyére került. De nem a nézettség az egyetlen mérőszám, amelyben mérni lehet a Wednesday sikerét: a The Cramps Goo Goo Muck című dalát, amelyet a sorozat táncjelentében használtak, 9500%-kal többet streamelték az előző hónaphoz képest, a rajongók pedig elárasztották a TikTokot Ortega táncmozdulatait utánozó videóikkal.

2.  1899

Az 1899 első évada immár harmadik hete birtokolja az angol nyelvű listák második helyét. A sci-fi sorozatot több mint százmillió órányit nézték már az internetezők.

3. Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Katherine Heigl nem nyúlt mellé: a Firefly Lane második évada 29 millió órányi nézettséget szerzett már az első három napon.

4. A korona

A negyedik helyen végzett az angol királyi családról szóló drámasorozat ötödik évada, amelyben végre Dianát, Vilmost és Harryt is láthatjuk.

5. Crime Scene: The Texas Killing Fields

A közönség imádja a krimit, pláne, ha igaz történetekről beszélünk. A Crime Scene: The Texas Killing Fields november 29-i debütálása után 23,9 millió órányi megtekintéssel az 5. helyen debütált.

6. Halott vagy

A true crime történeteken és a királyi családon túl a nézők imádják a fekete humort is: a Dead to Me (Halott vagy) harmadik, egyben utolsó évada a hatodik helyen végzett a ranglistán.

7. Manifest

Jó történetekért nem kell a szomszédba menni, elég csak megnyitni a Netflixet: a Manifest 4. évada már az ötödik hete van a streamingszolgáltató Top 10-es listáján, és ezúttal a 7. helyen landolt. Amikor debütált az első, 10 epizódból álló évad első fele, a sorozat még az első helyen szerepelt, de most sem kell elkeseredniük az alkotóknak: valószínűleg az utolsó epizódok megjelenésekor ismét feljebb kúszik majd a rangsorban.

8. Vér és víz

A listára a népszerű dél-afrikai drámasorozat, a Blood & Water harmadik évada is felkerült 12,7 millió órányi nézettségével.

9. Manifest

Igen, jól látod, a Manifest kétszer is szerepel a Netflix toplistáján. A negyedikhez hasonlóan a sorozat első évada is már zsinórban ötödik hete szerepel a rangsorban. Most a 9. helyen áll, a közönség több mint 11,7 millió órán keresztül streamelte a szériát.

10. Little Angel

Végül a 10. helyen egy gyerekeknek szóló sorozat, a Little Angel szerepel. A legfiatalabbakat a megjelenése utáni második héten 11,2 millió órára szegezte a képernyő elé a mese.

Forrás: Variety, Fotó: Netflix

Olvass tovább!