Kim Kardashian ehető fehérneműkkel készül a Valentin-napra

2024. január 19.
Kim Kardashian tűzforró Valentin-napi kollekcióval frissítette fehérneműmárkája kínálatát, amibe most már egy ehető bugyi és melltartó is került.
Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

Kim Kardashian az Instagramon jelentette be, hogy márkája, a Skims Valentin-napi kollekcióval érkezik, és már az is kiderült, hogy a kampány arca Lana Del Rey énekesnő lett. A Nadia Lee Cohen által készített retró atmoszférájú fotókon Lana Del Rey bemutatja a bársony és szatén kesztyűkkel kiegészített bodykat és babydollokat, és egy dél-olasz hangulatot idéző fekete csipkeszettet is.

De a kollekció legforróbb és talán legextravagánsabb darabja nem szerepel a fotókon: Kim Kardashian ugyanis idén egy ehető fehérnemű szettel is készül! A szexi együttes rózsaszín cukorkákból van összerakva és a kollekció többi darabjával együtt január 23-tól lesz elérhető a Skims oldalán. A melltartó egyébként 13.000 forintba, míg a bugyi csak 9200 forintba kerül, de egyelőre csak várólistán lehet feliratkozni a forró szettre.

Bár Kim Kardashian előszeretettel mutatja meg idomait, saját cukorka fehérneműit egyelőre még nem húzta fel nyilvánosan – reméljük, Valentin-nap alkalmából megörvendezteti majd vele Instagram-követőit.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images