Kim Air: így fest belülről Kim Kardashian pazar magángépe

2023. december 14.
A milliárdos Kim Kardashian 2022-ben 95 millió dollárért vásárolt egy Gulfstream repülőgépet. A pazar gépet igazi kardashianes, egyedi átalakításokkal szerelte fel, amivel az értékét 150 millió dollárra emelte.
Kim Kardashian valójában mindenkit átver a mellbimbós melltartójával

A divattervező repülőgépe először a család reality show-jában jelent meg a nyilvánosság előtt. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer repülőgépem lesz” – mondta akkor a négygyermekes anyuka.

„Azt akartam, hogy olyan érzést keltsen, mintha az én és az otthonom meghosszabbítása lenne” – folytatta. Kardashian híresen ragaszkodik egy sajátos otthoni enteriőr-esztétikához, és azt szerette volna, ha a vendégei az égben tartózkodva is úgy éreznék magukat, mintha a nappalijában lennének.

„Általában a repülőgépek sötét színűek, világosabb bőrüléssel. Az enyém egyedi, teljesen világos fából készült. Egy fürdőszobát tettem elölre és egy fürdőszobát hátra. Minden ülésnek saját telefontöltője van” – magyarázta.

A reality-hősnő azt is elárulta, hogy „a repülőgép legizgalmasabb része” a kasmírbetét a poggyásztartókon, a mennyezeten, az üléseken és a fejtámlákon. Képeket az egyedi tervezésű magánrepülőről ITT lehet nézegetni. 

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images