A magyar sztárokat is elérte a maffiafeleség-stílus: Radics Gigi szőrmekabátban és arany fülbevalóban pózolt

2024. február 08.
Hosszú azoknak a hírességeknek a listája, akik magukra öltötték már a maffiafeleség-stílusú szetteket, és úgy tűnik, hogy ez a trend már a magyar sztárokat is elérte.
Radics Gigi istennőként tündökölt Daalarna ruhájában, a hosszú lábait is megvillantotta

Úgy tűnik, továbbra sem csillapodik a maffiaőrület sem a filmvásznon, sem pedig a divat, illetve a szépség világában. Dua Lipa, Taylor Swift, Hailey Bieber, Kendall Jenner, Olivia Jade és Jennifer Lopez. Hosszú azoknak a hírességeknek a sora, akik divat terén felültek a mob wife, maffiafeleség vonatra, és most nagyon úgy tűnik, hogy az új „irányvonal” a magyar sztárokat sem hagyta hidegen. 

Radics Gigi pár hónapja még egy különleges, csipkés bőrszerkóval lepte meg rajongóit, azonban most egy teljesen új oldalát mutatta meg. Legújabb Instagram-posztjában ugyanis jól látható, hogy őt is elérte a mob wife divathullám.

Gigi legújabb szettjében jól láthatóan visszaköszönnek az maffiafeleség-stílusjegyei, pontosabban a fehér, hosszú szőrmekabát, napszemüveg, és az ikonikus arany karika-fülbevalók. Tagadhatatlan, hogy istenien néz ki benne. 

Honnan ered a maffiafeleség-stílus? 

A maffiózókról szóló filmek és sorozatok felfutásával egy időben – vagy épp ezek miatt – elkezdett nagy érdeklődés fordulni a történetekben szereplő női karakterek és stílusuk iránt. Erre remek példaként szolgál a Netflix legújabb, Griselda című sorozata, amelyben Sofia Vergara könyörtelen drogbáróként mutatja meg, mi is az igazi maffiafeleség-stílus.

Fotó: Centrál-archívum