Margot Robbie tetőtől talpig rózsaszínben: ezúttal egy Chanel szettre esett a választása

2024. február 15.
Margot Robbie nemrég részt vett az Oscar-díjra jelöltek ebédjén, amely sokak számára meglepő lehetett, hiszen ő maga nem kapott jelölést filmes alakítása miatt. A színésznő ennek ellenére rózsaszín szettjével ismét levette a lábáról a közönséget.
Margot Robbie Chanel szettje

Margot Robbie neve szinte már-már a Barbie szinonimájává vált, hiszen a tavalyi évben mindenki teljes lázban égett a film kapcsán. Már nehezen tudjuk elképzelni, hogy a színésznő ne tetőtől talpig rózsaszínben jelenjen meg a vörös szőnyegen, de nem hibáztatjuk érte, ugyanis remekül fest a pink szettekben. 

Margot Robbie ezúttal is a rózsaszín mellett tette le a voksát: a Los Angeles-i Beverly Hiltonban, az  Oscar-díjra jelöltek ebédjén ismét egy pink, Chanel kosztümben vette le a közönséget a lábáról.

A sztárhoz illő szett egy kigombolt kabátból állt, ami sejtelmesen felfedte a hozzá passzoló bandeau felsőt, amit egy többrétegű, magas derekú miniszoknya egészített ki. Mindhárom ruhadarab gyapjú anyagból készült, megtoldva pasztellrózsaszín árnyalatokkal, és könnyed lila varrásokkal. Láthatóan nagyon ügyeltek minden részletre, hiszen az ikonikus outfit mellől most sem maradhatott el a hozzá illő Chanel táska, amely szintén ugyanabból az anyagból készült.

Margot Robbie Chanel szettje

Margot Robbie Chanel szettje

Az együttes kiegészítéseként Margot Robbie egy ekrü magas sarkút viselt, fekete orr-résszel. A színésznő részvétele az ebéden meglepő lehetett, hiszen ő maga nem kapott Oscar-jelölést a filmes alakítása miatt. Éppen ezért háborog is az internet népe, sőt, a rajongók arra kérték a film másik főszereplőjét, Ryan Goslingot, hogy utasítsa el saját jelölését. 

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images