Anne Hathaway dögös vörös latexruhájától mindenkinek leesett az álla

2024. február 24.
Anne Hathaway tegnap a milánói divathéten jelent meg ebben a szexi Versace ruhában.
Anne Hathaway Versace

Anne Hathaway pénteken a Versace divatbemutatóját nézte meg, és az alkalomra természetesen egy dögös Versace outfitben jelent meg. A 41 éves színésznő Donatella új, 2024-es őszi/téli kollekciójából származó, vörös latexruhája mellett tette le a voksát. A ruha és a derekát díszítő fodrok bámulatosan emelték ki Anne Hathaway irigylésre méltóan karcsú alakját. A márkát képviselve a színésznő egy pár merész, piros Versace tűsarkú cipőt viselt, elöl masnis díszítéssel.

Anne Hathaway tegnap a milánói divathéten jelent meg ebben a szexi Versace ruhában.

Anne Hathaway tegnap a milánói divathéten jelent meg ebben a szexi Versace ruhában

A színésznő a megjelenését egy fekete táskával, és csillogó ékszerekkel egészítette ki – köztük egy drága, 43.100.00 fontos Bvlgari Serpenti Tubogas órával és gyémántgyűrűkkel.

Anne Hathaway visszatérő vendége a divatbemutatóknak. Ahogy arról mi is beszámoltunk, legutóbb a Valentino olaszországi bemutatóján vett részt, ahol  a viselkedése megosztotta a rajongókat. Mikor a helyi rajongók megrohamozták a sztárt, Anne Hathaway nem volt túl kedves velük: olaszul, meglehetősen leereszkedő módon a „Nyugalom” („Calma”) szóval csitította őket, majd még mindig elég hűvös stílusban közölte, hogy nem fog fotózkodni és nem fog aláírni a rajongókkal, de azért megáll egy kicsit integetni, ha szeretnék lefényképezni őt.

Voltak, akik szerint ebben a helyzetben Anne Hathaway kifejezetten bunkón viselkedett, míg mások úgy vélik, ez a szigorú hozzáállás elengedhetetlen ilyenkor. Sokan azt is kiemelték, hogy Anne Hathawaynek még ennyit sem kellett volna mondania, hiszen azt is megtehette volna, hogy egy szó nélkül beszáll az autójába és elhajt a helyszínről.

A netezők azt is fontosnak tartják leszögezni, hogy egyetlen sztárnak sem kötelessége eleget tenni a rajongók kérésének, nekik is minden joguk megvan megtartani határaikat és megőrizni privát szférájukat.

Fotó: Getty Images Forrás: Daily Mail