Teljesen kiakadtak a bunkón viselkedő Anne Hathaway-re

2024. február 03.
Anne Hathaway a Valentino olaszországi bemutatóján viselkedett durván rajongóival – csitítani kezdte őket és közölte, hogy túl sokan vannak ahhoz, hogy fotózkodjon velük.
anne hathaway

Az egész internet Anne Hathaway legutóbbi húzásától hangos, ami durván megosztotta a rajongókat. Az Ördög Pradát visel 41 éves sztárja nemrégiben Olaszországba látogatott a Valentino bemutatójára, ahol természetesen helyi rajongói is megjelentek, hogy lássák őt. Anne Hathaway azonban nem volt túl kedves velük: olaszul, meglehetősen leereszkedő módon a „Nyugalom” („Calma”) szóval csitította őket, majd még mindig elég hűvös stílusban közölte, hogy nem fog fotózkodni és nem fog aláírni a rajongókkal, de azért megáll egy kicsit integetni, ha szeretnék lefényképezni őt.

Az esetről azóta virálissá vált felvétel is készült:

Bár a többség szerint Anne Hathaway kifejezetten bunkón viselkedett, néhányan úgy vélik, ez a szigorú hozzáállás elengedhetetlen egy ilyen helyzetben. Sokan azt is kiemelték, hogy Anne Hathawaynek még ennyit sem kellett volna mondania, hiszen azt is megtehette volna, hogy egy szó nélkül beszáll az autójába és elhajt a helyszínről.

A netezők azt is fontosnak tartják leszögezni, hogy egyetlen sztárnak sem kötelessége eleget tenni a rajongók kérésének, nekik is minden joguk megvan megtartani határaikat és megőrizni privát szférájukat.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images