Jennifer Aniston csillogó ezüstben, és az ikonikus Rachel-frizurájával vonult a vörös szőnyegen

2024. február 25.
Jennifer Aniston egy ezüstösen csillogó Celine ruhában vonult a SAG Awards vörös szőnyegén.
Jennifer Aniston Celine

Jennifer Aniston visszahozta a régi hollywoodi csillogást a 2024-es SAG-díjátadó vörös szőnyegére. A The Morning Show színésznője egy csillogó ezüstszínű, combig felsliccelt Celine ruhát választott az alkalomra, miközben új, rövidre vágott haja az ikonikus Rachel-frizuráját idézte meg. Jennifer Anistont a The Morning Show-ban nyújtott alakításáért a legjobb színésznő díjára is jelölték drámasorozat kategóriában.

Jennifer Aniston egy csillogó ezüstszínű, combig felsliccelt Celine ruhát választott az alkalomra

Jennifer Aniston egy csillogó ezüstszínű, combig felsliccelt Celine ruhát választott az alkalomra

De Aniston nemcsak jelölt volt szombat este – ő adta át a 2024-es SAG életműdíját Barbra Streisandnak. A színpadon állva Jennifer Aniston hosszan méltatta a színész-énekesnőt jótékonysági munkájáért, illetve azért, amiért a nők számára utat tört a szórakoztatóiparban.

„Bár még nem adatott meg az öröm, hogy együtt dolgozzunk, az évek során volt szerencsém időt tölteni vele, egy szilveszteri éjjelen pedig meg is csókolhattam éjfélkor”– árult el néhány meglepő információt Barbra Streisanddal való kapcsolatáról. Jennifer Aniston ezután átadta a mikrofont Bradley Coopernek, aki szintén dicsérni kezdte Streisandot, mielőtt átnyújtották volna neki a díját.

Az este folyamán Jennifer Aniston és Bradley Cooper láthatóan élvezték egymást társaságát, és mosolyogva pózoltak a közös fotóikon. Érdekesség, hogy néhány évvel ezelőtt rendszeresen felröppentek pletykák arról, hogy a két sztár között több lehet, mint barátság, a híreszteléseket azonban soha nem erősítette meg egyikük sem.

Forrás: People Fotó: Getty Images