Videón, ahogy Anne Hathaway vadul twerkel a Versace divatbemutató afterpartiján

2024. február 25.
Anne Hathaway twerkelő videója tegnap óta virálisan terjed az interneten.
Anne Hathaway twerkel

Ahogy arról mi is írtunk, Anne Hathaway pénteken a milánói divathéten tűnt fel, hogy megnézze a Versace divatbemutatóját. Egy azóta vírusosan terjedő videó pedig azt is bizonyítja, hogy a színésznő nem sietett haza a divatbemutató végeztével – helyette részt vett a Versace afterpartiján és láthatóan remekül érezte magát.

A videón az látható, ahogy Anne Hathaway önfeledten táncol és twerkel Nicki Minaj Anaconda című számára. A 41 éves színésznő egy fekete-fehér kockás miniszoknyában és egy hozzá illő kivágott felsőben lépett a táncparkettre. Barna fürtjei könnyedén omlottak le a vállára, és a megjelenését egy elegáns fekete napszemüveggel tette tökéletessé. Miközben Anne Hathaway önfeledten átadta magát a zenének, a többi bulizó a színésznő köré állt, és tapsolva biztatták.

Míg az afterpartira Anne Hathaway egy különleges kockás együttest választott, napközben, a Versace divatbemutatón egy szuper dögös vörös latex Versace ruhában jelent meg. A ruha és a derekát díszítő fodrok bámulatosan emelték ki Anne Hathaway irigylésre méltóan karcsú alakját. A márkát képviselve a színésznő egy pár merész, piros Versace tűsarkú cipőt is viselt, elöl masnis díszítéssel.

Anne Hathaway tegnap a milánói divathéten jelent meg ebben a szexi Versace ruhában.

Anne Hathaway tegnap a milánói divathéten jelent meg ebben a szexi Versace ruhában

színésznő a megjelenését egy fekete táskával, és csillogó ékszerekkel egészítette ki – köztük egy drága, 43.100.00 fontos Bvlgari Serpenti Tubogas órával és gyémántgyűrűkkel.

Fotó: Getty Images