Jennifer Aniston új frizurája ellopta a show-t az idei People’s Choice Awardson

2024. február 19.
Az ikonikus Rachel-frizura után Jennifer Aniston ismét bebizonyította, hogy nem tud tévedni, ha hajakról van szó: a 2024-es People's Choice Awardson mutatta meg a dögös új stílust.
Jennifer Anistont egy szexjelenet miatt támadják a rajongók

Nők százezrei vágattak maguknak „Rachel” frizurát, miután Jennifer Aniston valóságos kultuszt teremtett ikonikus Jóbarátok-karaktere, Rachel Green frizurája köré. Bár a Rachel eredetileg a melírozott, lépcsőzetesen vágott – és a kör divatjának megfelelően erősen feltupírozott – long bob frizurát jelentette, a sorozatban is rengetegféle hajjal láthattuk Jennifer Anistont – és tegyük hozzá, mindegyik csodásan áll neki.

Jennifer Aniston tehát már jó pár évtizeddel ezelőtt bebizonyította, hogy egyszerűen nem tud tévedni, ha frizurákról van szó: épp ezért nagyon is érdemes rá figyelni, ha éppen mi is egy fodrász-látogatást tervezgetünk. Legutóbb a most megrendezett People’s Choice Awardson mutatta meg, hogy még mindig el tud minket kápráztatni stílusos hajával.

Jennifer Aniston új haja: a sikkes lob tündöklése

Bár az idei Golden Globe-gálán még mindenki a Rachel rehabilitálásáért ünnepelte őt, Jennifer Aniston ismét csavart egy kicsit a lookján és egy rövidebbre vágott lobbal, vagyis long bobbal jelent meg a People’s Choice Awards eseményén. A frizurához Aniston megtartotta haja szokásos szőkésbarna árnyalatait, a csinos fazont pedig enyhén oldalra tolt választékkal dobta fel. A színésznő egy klasszikus, egyszerű, de nagyszerű pánt nélküli fekete ruhában jelent meg a kaliforniai díjátadón, de egyértelműen új frizurája lopta el a show-t az eseményen. Nagyon valószínű, hogy Jennifer Aniston nőies, egyszerre bájos és nagyon jól hordható új hajviselete az idei év egyik kedvence lesz, ami gyakori kéréssé válik majd a fodrászszalonokban. Persze ha mi nem szeretünk olyan gyakran újítani, mint Jennifer Aniston, nyugodtan lehorgonyozhatunk a sztár valamelyik korábbi ikonikus frizurájánál is!

Jennifer Aniston ismét új hajjal jelent meg a vörös szőnyegen. Jennifer Aniston ismét új hajjal jelent meg a vörös szőnyegen.

Forrás: People Fotó: Getty Images