Jennifer Anistont egy szexjelenet miatt támadják a rajongók

2023. december 12.
A színésznőre teljesen kiakadtak a nézők, amiért úgy döntött, nem szeretne intimitáskoordinátorral dolgozni a The Morning Show-ban.
Jennifer Anistont egy szexjelenet miatt támadják a rajongók

A Varietynek adott interjújában Jennifer Aniston elárulta, hogy őt és Jon Hammet is megkérdezték, szeretnének-e együtt dolgozni egy intimitáskoordinátorral a szexjelenetük forgatásakor, de a színésznő elutasította a lehetőséget, mondván, hogy ő az „oldschool vonalat képviseli”.

„Megkérdeztek, akarunk-e intimitáskoordinátort. Én idősebb vagyok, ezért azt kérdeztem: Mit jelent ez? Azt mondták, azt, hogy valaki megkérdezi, hogy jól vagy-e. Én pedig azt válaszoltam, kérlek, ez elég kínos!” – mondta az Oscar-díjas színésznő, aki az említett jelenetekben teljesen meztelenre vetkőzik Jon Hamm-mel együtt.

Az AppleTV+ nagy sikerű sorozatának rajongói nagyon felháborodtak a sztár megjegyzésén, és sokan úgy érzik, hogy Aniston kijelentései megrázóak, és a színésznő a múltban él.

„Reese (Witherspoon) azt mondaná, hogy számítanak a női történetek, de minden alkalommal, amikor Jennifer Anistonról van szó… annyira kínos…” – írta az egyikük Twitteren.

Mások azonban kiálltak a sztár mellett, és azt mondták, joga van ahhoz, hogy ne dolgozzon intimitáskoordinátorral, ha nem akar, hiszen ez csak az elmúlt években vált általános gyakorlattá a filmiparban.

„Úgy tűnik, hogy az emberek megsértődnek, mert egy nagyon intim szexjelenetben szereplő színésznő nem akarta, hogy idegenek tartózkodjanak a szobában. Minden amit mond, a saját tapasztalatairól szól” – állt ki mellette egy másik kommentelő is.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images