Megható videóval ünnepelte 55. születésnapját Jennifer Aniston

2024. február 12.
Jennifer Aniston nemrég ünnepelte 55. születésnapját. A Jóbarátok színésznője a nagy nap alkalmából egy megható montázst állított össze életének legfontosabb állomásairól.
Megható videóval ünnepelte Jennifer Aniston a születésnapját

Jennifer Aniston nemrég egy megható montázst tett közzé Instagram-oldalán születésnapja alkalmából. A színésznő február 11-én ünnepelte 55. születésnapját, és a nagy napon posztolt videóban egy csomó régi fotót osztott meg magáról. A Jóbarátok színésznője a szívéhez legközelebb álló pillanatait szedte össze, aminek köszönhetően gyermekkorának néhány részletébe is bepillantást kaphattunk. Jennifer a videóhoz mindössze egy szót fűzött: „Hálás”. Ezt pedig Stanley Kunitz amerikai költő versének egy részlete követte: 

Amikor hátranézek – mert kénytelen vagyok hátranézni – még mielőtt erőt gyűjtenék az utam folytatásához, látom a horizont felé fogyatkozó mérföldköveket és az elhagyott táborhelyekről kifutó tüzeket, amelyek fölött nehéz szárnyakon, dögevő angyalok keringenek” – olvasható a vers egyik részletében. 

A színésznő sportos életmódjának köszönhetően továbbra is remek formában van, és büszkén vállalja, hogy az idő előrehaladtával vannak dolgok, amik változnak a testén. Tavaly például egy Instagram-videóban mutatta meg követőinek az ősz hajtincseit. Egy 2023-as Vogue-interjúban pedig hangsúlyozta, hogy nem bírja elviselni azt a gyakori, dicséretnek szánt kifejezést, hogy: nagyon jól nézel ki a korodhoz képest”.

„Ez a társadalom szokása, hogy vannak ilyen jelzőink, mint például: »Nos, abban a stádiumban vagy, tehát a korodhoz képest…« Nem is értem, hogy ez mit jelent” – majd hozzátette, hogy jelenleg jobb formában van, mint a 20-as éveiben. 

Jobban érzem magam lélekben, testben és lélekben. Minden százszor jobb.

Forrás: Marie Claire Fotó: Getty Images