A ’60-as évekbe repít a Dior új kollekciója

2024. március 02.
Bemutatták a Dior 2024-es őszi ready to wear kollekcióját, amelyet nemcsak a nosztalgia itat át, de a nőiesség és az alkotói szabadság előtti tisztelgés is.

Maria Grazia Chiuri, a Dior kreatív igazgatója az 1960-as évek végének átmeneti időszakára reflektál legújabb kolleckiójában. 1967-ben született meg a Miss Dior, a divatház ready to wear női vonala, ami nem kis kihívás elé állította a márkát, hiszen olyan szabású ruhákat kellett megálmodni, amelyek felszabadítják a női testet, divatosak, kényelmesek, jó szolgálatot tesznek a mindennapokban, és nem mellesleg nagyüzemben is elő lehet állítani azokat.

A Dior elbűvölő őszi-téli 2024-2025-ös kollekciójának válogatott darabjai ez előtt a találékonyság előtt tisztelegnek, néhány szetten még a Miss Dior felirat is feltűnik. A kék, a vörös és a barna tónusok főszereplésével bemutatott kollekció a sokszínű, autonóm, erős és ezerarcú nőiesség előtt hajtja meg fejét, és újra rávilágít az alkotói szabadság fontosságára, amelynek a Miss Dior mind a mai napig a jelképe.

Sztárok a Dior ready to wear kollekció bemutatóján

7 fotó megtekintése

Kattints a képre és nézd meg a Dior ready to wear kollekcióját!

72 fotó megtekintése

Nézd meg a Dior bemutatót videón

Fotók: Dior