Palvin Barbi megvillantotta hosszú combjait a párizsi divathéten

2024. március 04.
Palvin Barbi ismét mindenkit levett a lábáról a párizsi divathéten. A modell ezúttal hosszú combjait villantotta meg az eseményen.
Palvin Barbi megvillantotta hosszú combjait a párizsi divathéten

Palvin Barbi a New York-i fashion week után természetesen a párizsi divathéten is tiszteletét tette, ahol megvillantotta hosszú és formás lábait.

A magyar szupermodell egy barna összeállításban – egy zakóban, egy horgolt felsőben és egy miniszoknyában – jelent meg Vivienne Westwood show-ján, és a rövid alsórész mellett egy extrém magas sarkú, platformos csizmával is kiemelte a lábait.

A minimalista szett és a neutrális színek kiemelik Palvin Barbi természetes szépségét, aki a haját laza hullámokban engedte leomlani a vállára, mintha egy picit elázott volna a párizsi esőben.

A topmodellnek persze szinte minden jól áll, pontosan tudja, hogyan veheti le a lábáról a közönséget, legyen szó akár egy vörös szőnyeges eseményről, akár egy teljesen hétköznapi, utcai szettről. A szupermodell stílusa verhetetlen, így nem lepődnénk meg, ha a New York-i divathét legjobban öltözött sztárjai közé választott Barbi Párizsban is kiérdemelné ugyanezt a címet.

A magyar szupermodell hiába van világsztárokkal körülvéve, mindig kiemelkedik a tömegből szépségével. Párizsban egyébként olyan menő emberek társaságában bulizott, mint Victoria De Angelis, a szexi olasz banda, a Maneskin gitárosa.