Palvin Barbi legújabb ruhájával ismét ellopta a show-t, ezúttal a párizsi divathéten

2024. március 01.
Palvin Barbi már számtalan alkalommal levette a lábáról a közönséget ruha összeállításainak köszönhetően. A New York-i divathét után ezúttal Párizsban lopta el a show-t legújabb szettjével.
Palvin Barbi a Párizsi Divathéten

Szinte nincs olyan ruhadarab, ami ne álljon jól a magyar szupermodellnek, Palvin Barbinak. Legyen szó egy vörös szőnyeges szettről, vagy pusztán egy sima, utcai megjelenésről, a modell pontosan tudja, hogy mivel veheti le a közönséget a lábáról. Barbi idén mondhatni berúgta a Valentin-nap ajtaját tűzpiros fehérneműjével, megmutatta a szexi cowgirl oldalát és kisportolt alakját, továbbá az idei Super Bowlon is csodásan festett férjével, Dylan Sprouse-szal. 

Ikonikus stílusa azonban nemcsak az Instagram-követőinek tűnt fel, hiszen a magyar topmodellt a New York-i divathét legjobban öltözöttjei közé választották. Ugyan a divatheteken a feltörekvő márkák kollekciói kapnak teret, az igazán elhivatott trendkövetők a közönséget is pásztázzák. 

Palvin Barbi azonban most sem okozott csalódást. A szupermodell nemrég Instagram-oldalán osztotta meg legutóbbi összeállítását, amelyet a Paco Rabanne divatmárka 2024/25-ös őszi kollekciójának bemutatóján viselt Párizsban. Barbi szintén egy selyemhatású ruhát viselt, amit remekül kiegészítettek az aranyláncok.

A modell egy szintén arany karórával egészítette ki megjelenését. Palvin Barbi pedig ezúttal is képviselte a már tőle megszokhatott minimalista, de annál elegánsabb stílusát. Frizuráját ugyanis laza tincsekben viselte, a barnás árnyalatú letisztult sminkjének pedig remek kiegészítőéjül szolgált a vörös rúzs. 

Forrás: Instagram