Palvin Barbi és férje nemcsak a vörös szőnyegen, de az idei Super Bowlon is csodásan nézett ki

2024. február 12.
A 2024-es Super Bowl miatt nemcsak a szurkolók, de a sztárok is teljes lázban égtek. Az eseményen magyar hírességek is részt vettek. Palvin Barbi férjével, Dylan Sprouse-szal pedig ismét bebizonyította, hogy nemcsak a vörös szőnyegen stílusosak!
Palvin Barbara és férje, Dylan Sprouse

Az elmúlt egy napban nemcsak a szurkolók és a játékosok, hanem a hírességek is Super Bowl-lázban égtek. Végül Taylor Swift és párja Travis Kalce mindenki elől ellopták a show-t, miután Kalce csapate megnyerte a 2024-es Super Bowl-t. Az eseményen számos celeb felbukkant, köztük a sportos és egyben irtó dögös Blake Lively. De a helyszínen Palvin Barbi, a magyar szupermodell is megjelent férjével, Dylan Sprouse-szal, mégpedig nem is akárhogy. 

Ugyan nem a vörös szőnyegen kellett végigvonulnia a sztároknak, az esemény tiszteletére láthatóan mindenki megpróbálta kihozni magából a legtöbbet. Palvin Barbinak például egy egyszerű, de nagyszerű szettre esett a választása – ahogy az az Instagram-oldalára feltötött sztoriból kiderült. A képet Barbiék Las Vegasban, az Allegiant Stadion előtt pózolva lőtték, valószínűleg még a nagy mecs kezdete előtt.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse a Super Bowl-on

Palvin Barbi és Dylan Sprouse a Super Bowlon

A topmodell egy elegáns, fekete miniruhát viselt, amit remekül kombinált a fehér övével és a hosszú bőrkabátjával, valamint kiegészített egy vagány napszemüveggel. Dylan Sprouse egy lezser szettben jelent meg az eseményen, laza kiengedett hajjal. Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét remekül néztek ki egymást mellett. A házaspár ezúttal is bebizonyította, hogy nemcsak a vörös szőnyegen festenek fantasztikusan, de a hétköznapokban is stílusosak.

Fotó: Instagram, Getty Images