Heidi Klum édes fotón mutatta meg mind a négy gyerekét

2023. november 28.
Úgy tűnik, hogy a német szupermodell otthonába már beköltözött a karácsony, és ebből az alkalomból egy különleges családi fotót is posztolt.
Heidi Klum édes fotón mutatta meg mind a négy gyerekét

Heidi Klum egy édes fotót osztott meg Instagram-oldalán férje, Tom Kaulitz és Seallel közös négy gyereke, Leni (19), Henry (18), Johan (17) és Lou (14) társaságában. A csapat a kanapén bújt össze, ahol a modell puszit nyomott Lou arcára, miközben átkarolta lányát, Lenit, aki az ölében alszik.

Henry és Johan láthatóan nem annyira rajongtak a fotózkodásért, ők inkább lehajtották a fejüket a kamera elől, miközben Tom mellettük belemosolygott a kamerába.

Bár a szupermodell szereti inkább megtartani magának a családi pillanatokat, nemrég megosztott egy-két gondolatot a gyerekeivel kapcsolatban – például, hogy mit gondol arról, hogy legidősebb gyereke a kifutón is a nyomdokaiba lépett.

„Nem voltam ideges” – mondta októberben Heidi. – „Azt sem mondhatom, hogy izgultam érte, mert tudod, amikor magadat tartod el, az mindig trükkös. Ki tudja, lehet, hogy ez olyasvalami, amit mindig is akar majd csinálni. Tanul, mert lakberendező akar lenni, és most éppen ezzel foglalkozik. Tudod, még csak 19 éves. Szóval, ki tudja, mi mindent fog csinálni.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images