Heidi Klum bevállalta a legújabb őrületet, a teljes testen sliccelt ruhát

2023. november 08.
A magasan, derékig sliccelt ruha már a múlté, ideje utat engedni egy még vadabb divathullámnak!
heidi-klum-izzadas

Volt idő, amikor egy vörös szőnyeges eseményen az estélyiből kibukkanó női láb hetekig izgalomban tartotta a világot. Sőt, konkrétan mém lett belőle – lásd Angelina Jolie lábvillantása a 2012-es Oscaron –, de ma már ezzel labdába sem rúghatna senki. Az új divat ennél sokkal vadabb és extrémebb: a teljes testes slicc.

A legtöbb esetben a teljes testen sliccelt ruhákat övvel, masnikkal, vagy valamilyen átlátszó textillel fogják össze. A lényeg az, hogy világos legyen, viselőjük nem vett fel fehérneműt, ezzel is fokozva a szexifaktort. Legutóbb Heidi Klumot láthattuk egy ilyen szerelésben: tollas fehér ruháját átlátszó/testszínű textil tartotta össze.

Heidi Klum bevállalta!

Heidi Klum bevállalta!

Hoztunk egy válogatást erről a vad, új trendről! 

Charli D’Amelio

A 19 éves TikToker, Charli D’Amelio ráérzett az új divathullám ízére, és ebben teljesen felsliccelt ruhában jelent meg Cannes-ban.

Charli D'Amelio Cannes-ban

Charli D’Amelio Cannes-ban

Poppy Delevingne

A fotómodell Cara Delevingne nővére a kicsit sűrűbben masnizott hasítékra szavazott, bár itt is elég egyértelmű, hogy a ruha alatt semmit nem visel.

Poppy szintén Cannes-ban jelent meg masnis ruhájában

Poppy szintén Cannes-ban jelent meg masnis ruhájában

Mel B

A Spice Girls egykori vadóca, Mel B sem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy valami pikáns ruhát öltsön magára, és mi tagadás, baromi jól áll neki ez a fehér, pántokkal összefogott slicc-ruha.

Mel B 2016-ban az Emmy-díjátadón jelent meg ebben a szettben

Mel B 2016-ban az Emmy-díjátadón jelent meg ebben a szettben

Forrás: popsugar.co.uk     Fotó: Getty Images