Lindsay Lohan selyemben ragyogott új filmje bemutatóján

2024. március 06.
Lindsay Lohan fantasztikus kisugárzásával beragyogta a vörös (jelen esetben inkább zöld) szőnyeget legújabb filmje premierjén.
Lindsay Lohan premier

Lindsay Lohan véglegesen visszatért. A hányatott sorsú színésznő a jelek szerint tényleg visszatalált a szakmájához és megnyugodott férje oldalán.

A 37 éves Lindsay Lohan legújabb filmje, az Irish Wish premierjén jelent meg ebben az elegáns, ragyogó fehér selyemruhában. A színésznőt a bemutatóra elkísérte szinte az egész Lohan család. A képen húgával, Alival és öccsével, Dakotával látható.

Ali, Dakota és Lindsay Lohan a premieren

Ali, Dakota és Lindsay Lohan a premieren

A filmben Lindsay Lohan egy szerkesztőt alakít, aki Írországba utazik, hogy részt vegyen egy rémálomesküvőn, amin élete szerelme és legjobb barátnője készülnek kimondani egymásnak az igent. A film egy pontján azt kívánja, bárcsak ez az ő esküvője lenne, és az Írországot átjáró varázslat hatására a vágya teljesül, és Lohan karaktere egy párhuzamos univerzumban találja magát.

Nemcsak Lindsay Lohan testvérei voltak ott a bemutatón, hanem férje, Bader Shammas is. Shammas és Lohan 2019-ben ismerkedtek meg Dubaiban egy étteremben. A férj pénzügyi szakember, akivel saját bevallása szerint az első beszélgetésüktől kezdve nagyon otthonosan és kiegyensúlyozottan érzi magát a színésznő.

Lindsay Lohan és Bader Shammas 2022-ben házasodtak össze, és 2023-ban megszületett első közös gyermekük, Luai is. A kisfiú neve arabul pajzsot vagy védelmezőt jelent. 

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images