Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan 20 év után újra együtt – így néztek ki akkor és most

2023. november 11.
Jamie Lee Curtis felrobbantotta a netet friss képével, amin a Nem férek a bőrödbe című filmben a lányát alakító Lindsay Lohan oldalán mosolyog. A sztár nemcsak kollégájához intézett kedves szavakat, de egy sokatmondó utalást is tett.

Szinte hihetetlen, de már 20 éve, 2003-ban premierezett a Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday) című vígjáték, amiben Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy olyan anya-lánya párost alakít, akik egy mágikus véletlen következtében testet cserélnek. A mozi igazi kultfilmnek számít, szóval nem csoda, ha a rajongók egészen megvadultak, mikor meglátták, hogy Jamie Lee Curtis egykori filmbeli lányával posztolt közös szelfit.

A bensőséges, megható képhez Curtis viccesen annyit írt: „Már késő. Felnőttél… és milyen csodás ember lett belőled.” Majd a film címére és a közelmúltban zajló hollywoodi sztrájkokra utalva hozzátette, „Nos, épp péntek van, és remélhetőleg a sztrájknak is vége, szóval remélhetőleg a közeljövőben újra helyet cserélhetünk.” A színésznő a posztban Lindsay Lohant és a Disney-t is betaggelte, szóval reménykedjünk benne, hogy tényleg érkezhet folytatás az ikonikus filmhez.

A két híresség egyébként tényleg alig változott valamit az elmúlt két évtized alatt. Így néznek ki a Curtis oldalára posztolt szelfin:

És így néztek ki annak idején a Nem férek a bőrödbe egyik jelenetében:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images