Oscar 2024: Margot Robbie egy nadrág nélküli dögös bodyban villantotta meg hosszú lábait

2024. március 11.
Margot Robbie élete egyik legmerészebb ruháját viselte vasárnap este a 2024-es Oscar-díj-átadó után rendezett Vanity Fair-partin.
Oscar 2024 Margot Robbie

A Barbie-sztár nadrág nélkül jelent meg a 2024-es Oscar hivatalos afterpartiján. Margot Robbie egy aranyszínű, káprázatos fűzős Mugler bodyban mutatta meg hosszú lábait, amelyet bronzszínű szaténkendővel párosított.

Margot Robbie nadrág nélkül jelent meg a 2024-es Oscar hivatalos afterpartiján

Margot Robbie nadrág nélkül jelent meg a 2024-es Oscar hivatalos afterpartiján

Mindez azután történt, hogy a 2024-es Oscar vörös szőnyegén – maga mögött hagyva a rózsaszín szetteket – a színésznő egy teljesen fekete csillogó Versace ruhában vonult végig. A hozzáértők szerint a fekete ruhájával Margot Robbie a Barbie-film temetésére öltözött fel, mivel a produkció nem kapta meg azt az elismerést a 2024-es Oscar-díjátadón, ami a rajongók szerint járt volna neki.

Margot Robbie a 2024-es Oscar vörös szőnyegén

Margot Robbie a 2024-es Oscar vörös szőnyegén

A Barbie lenyűgöző nyolc jelölése ellenére Margot Robbie-t nem jelölték a legjobb színésznő kategóriájában, ahogy Greta Gerwiget sem legjobb rendezőnek. Bár America Ferrara megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó jelölést, a 2024-es Oscar-díjat ebben a kategóriában végül Da’Vine Joy Randolph vihette haza a Téli szünet című filmben nyújtott alakításáért.

Ryan Gosling is megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó jelölést Ken alakításáért, de az Oscar-díjat az Oppenheimerért kapta meg Robert Downey Jr.. A Barbie-t jelölték még a legjobb adaptált forgatókönyv, a legjobb díszlettervezés és a legjobb jelmeztervezés kategóriában, de mindegyikben alulmaradt.

Mindössze a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat tudta bezsebelni Billie Eilish és Finneas O’Connell a What Was I Made For? című dalért.

Fotó: Getty Images