Emily Blunt hasvillantós topban ragyogott a vörös szőnyegen

2024. március 13.
Emily Blunt hasvillantós topban érkezett a vörös szőnyegre Ryan Goslinggal közös új filmjük, A kaszkadőr világpremierjére.
Emily Blunt hasvillantós topban ragyogott a vörös szőnyegen

Havillantós topban mutatta meg tónusos izmait Emily Blunt a vörös szőnyegen Ryan Goslinggal közös filmje, A kaszkadőr világpremierjén. A színésznő egy fekete-fehér argyle mintás crop felsőt viselt egy hozzá illő kardigánnal, amikor megérkezett a moziba. Emily Blunt a felsőket egy fekete, bő csípőnadrággal, fehér tornacipővel és lógós fülbevalóval párosította össze, szőke tincseit pedig lófarokban hátrafogta az eseményre.

Emily Blunt A kaszkadőr premierjén

A filmben Emily Blunt egy rendezőt, Ryan Gosling pedig egy kaszkadőrt alakít: felrobbantják, lelövik, elütik, magas helyekről kell leesnie. Egy balesetből frissen felépülve munkája mellett meg kell találnia egy eltűnt filmsztárt és fel kell göngyölítenie egy összeesküvést, miközben megpróbálja visszaszerezni élete szerelmét.

A Magyarországon május elején mozikba kerülő film az 1980-as évekbeli azonos című alkotáson alapul, és a való életben is kaszkadőrként dolgozó David Leitch rendezte.

A kaszkadőr adaptációjának fejlesztése 2010-ben kezdődött, és korábban még Dwayne Johnson is tárgyalt azért, hogy ő rendezhesse a filmet. A forgatókönyvet Drew Pearce írta, aki korábban a 2019-es Halálos iramban: Hobbs and Shaw című filmben dolgozott együtt Leitchcsel.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images