Emma Stone szakadt ruhája és a legdurvább vörös szőnyeges divatbakik

2024. március 12.
Emma Stone szakadt ruhában állt a 2024-es Oscar-gála színpadára, de nem ő az egyetlen, akit a vörös szőnyegen hagyott cserben káprázatos ruhakölteménye.
Emma Stone párizsi divathét

A 2024-es Oscar-gála valószínűleg nemcsak az elnyert kis szobrocska miatt marad olyan emlékezetes Emma Stone számára – látványos divatbakijának köszönhetően sem felejti majd el az estélyt. A Szegény párák (Poor things) színésznője egy mentaszínű, peplum felsőrésszel ellátott Louis Vuitton ruhában nyűgözte le a közönséget a 2024-es Oscar-gálán, az egyszerű, de nőies darab végül mégis cserben hagyta őt. Emma Stone szinte könnyekben érkezett meg a színpadra, hogy átvegye a legjobb női főszereplőnek járó díjat, majd a színpadon gyorsan felhívta a figyelmet hátul csúnyán elszakadt ruhájára. Emma Stone természetesen a tőle megszokott könnyedséggel és humorral kezelte a divatbakit, és közölte, hogy valószínűleg Ryan Gosling „I’m just Ken” előadása során történt a baleset.

Az alábbi videóban meg is lehet nézni Emma Stone divatbakiját:

Természetesen egyáltalán nem Emma Stone az egyetlen A-listás sztár, akit cserben hagyott ruhája a vörös szőnyegen. Összegyűjtöttük az elmúlt évek legemlékezetesebb vörös szőnyeges divatbakijait!

1. Emily Blunt divatbakija az Oppenheimer promóeseményén

Emily Blunt Londonban járt pórul, amikor óarany, fémes hatású Dolce & Gabbana zakója épp a mellrésznél pattant szét… Szerencsére Florence Pugh ott volt, hogy eltakarja Blunt dekoltázsát, megmentve ezzel a színésznő erkölcseit.

2. Jenna Ortega és a koszos ruha esete

Jenna Ortega még 2023-ban, az új Sikoly-film permierjén esett divatbaki áldozatául: elegáns Jean Paul Gaultier ruhája hófehér szegélyénél csúfos tintafolt éktelenkedett. A földi halandók jól tudják, hogy ezért nagyon kockázatos választás a fehér!

3. Margot Robbie divatbakija – és gáláns segítője

Margot Robbie a Tarzan bemutatóján került bajba, amikor nyitott hátú Miu Miu ruhája látszólag kikapcsolódott hátul a derékrésznél. Még szerencse, hogy Alexander Skarsgård azonnal a segítségére sietett és szakértő kezekkel elhárította a problémát!

4. Anna Hathaway titkos javítása

A színésznő a 2014-es Met-gálára igyekezett, amikor véletlenül túl nagyot tüsszentett az autóban és szétszakadt vörös Calvin Klein estélyije. Szerencsére Anne Hathaway megúszta a nyilvános divatbakit, ugyanis stylistcsapatával együtt még a gála előtt megálltak egy hotelnél, és egy varrónő segítségével rendbe hozták a darabot.

5. Kim Kardashian hulló gyöngyszemei

A reality-sztárral a tavalyi Met-gálán esett meg a rettegett divatbaki, amikor autójából kiszállva elszakította gyöngyös Schiapirelli estélyi ruháját. Kim Kardashian persze vérprofiként kezelte a dolgot: a padlóra potyogó gyöngyszemek ellenére is úgy pózolt tovább, mintha mi sem történt volna!

Forrás: BuzzFeed Fotó: Getty Images