Kiakadt az internet Emily Blunt Oscaron viselt ruháján

2024. március 12.
Emily Blunt ruhája nem aratott osztatlan sikert tegnap este az Oscar-díjátadó közönségénél.
Emily Blunt oscar 2024

Emily Blunt oscaros ruhája rendkívüli módon megosztja a divat szerelmeseit.

A 41 éves Emily Blunt ruhájával nem ruhabaleset történt tegnap este az Oscar-díjátadón, teljesen szándékos, hogy a vállpánt eláll a testétől, mint egy úgynevezett „lebegő váll”. Jessica Paster, Emily Blunt stylistja azt mondta egy interjúban, számított arra, hogy sokan fel fogják húzni a szemöldöküket a pezsgőszínű Schiaparelli ruha bizonyos elemein.

Emily Blunt lebegő vállú oscaros ruhája

Emily Blunt lebegő vállú oscaros ruhája

Emily Blunt ujjatlan, csillámló gyöngyökkel kirakott ruhája egy merev felsőrészt kapott, amely – most már tudjuk, hogy szándékosan – elállt a vállától. Az Oscar-estélyi másik különlegessége a színésznő derekától a teste középső részéig kirajzolódó, egyesek szerint férfi alsóneműt ábrázoló minta, ami szintén megosztja a közönséget. 

Emily Blunt lebegő vállú oscaros ruhája

Emily Blunt lebegő vállú oscaros ruhája

Emily Blunt és Jessica Paster stylist 18 éve dolgoznak együtt. A színésznő dizájnfelelőse így nyilatkozott: „Az Oscar-gála reggelén négy ruha volt még versenyben… Azt hiszem, amikor rájössz, hogy melyik ruhát akarod viselni, valami történik. Igazából minden az ember hangulatán múlik. Az egyik ruha színes volt, a másik átlátszó, a harmadik fehér, és aztán ott volt ez a kis aranyos darab… Amit azóta átneveztek »Az Emilyre« a divatháznál.”

A stylist pont így tervezte a dolgot – vagy mégsem?

A stylist, aki sokat dolgozott már Emily Blunttal, így folytatta: „Néha bátran játszunk. Ennyi év közös munka után Emilyvel most már mi is figyelhetünk arra, hogy jól érezzük magunkat. Tudtam, hogy az emberek beszélni fognak a ruha válláról? Abszolút. Érdekel engem mások véleménye? Abszolút nem, én úgy gondolom, hogy azok, akik tudják, ismerik és értik a divatot és az érdekes dolgokat, azok szeretni fogják ezt a ruhát. Akik a klasszikus dolgokat szeretik, azoknak nem fog bejönni a dolog.”

Bár Emily Blunt tanácsadója azt állította az interjúban, hogy nem érdekli az emberek véleménye, tegnap mégis kicsit kínos szituációba keverte magát. Történt ugyanis, hogy az Instagramon a ruhát nem annyira dicsérő kommentek alatt azonnal ott termett Jessica Paster stylist, és mindenkit kiosztott, akinek baja volt a szettel.

Forrás: vanityfair.com        Fotó: Getty Images