Salma Hayek nemcsak a képernyőn, de a vörös szőnyegen is elkápráztatja közönséget

2024. március 04.
Salma Hayek már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy nemcsak remek színésznő, de a divat világa sem áll távol tőle. A hollywoodi sztár az elmúlt évek során szebbnél szebb ruhakölteményekkel kápráztatta el a közönséget. Most összeszedtük a tavalyi év legjobbjait!
Ezek voltak Salma Hayek legjobb szettjei

Az 57 éves világhírű színésznő, vagyis Salma Hayek már számtalanszor bebizonyította, hogy az idő bizony nem jár el felette. A mexikói-amerikai színésznő egyáltalán nem szégyelli ősz hajszálait, ugyanakkor ha szükség van rá, kreatív módon tudja őket eltüntetni. Salma Hayek ugyanakkor nemcsak a frizurák, hanem a ruhák terén sem tud mellényúlni. A színésznőt már láthattuk vadító bőrszerkóban, padlizsánszerű estélyiben, bikiniben, de nem áll távol tőle az sem, ha görög istennőként kell tündökölnie a vörös szőnyegen. 

Salma Hayek ezúttal a párizsi divathéten vonult a kamerák előtt, pontosabban az Alexander McQueen bemutatójának kulisszái mögött. A hollywoodi sztár egy szexi nadrágkosztümben jelent meg az eseményen, ami alatt egy ezüst push-up melltartót viselt. A színésznő – ahogyan azt már tőle megszokhattuk – ismét a lezser eleganciát ötvözte a szexi ruhakölteménnyel. A szett remek kiegészítéseként szolgált az erős, füstös és szemhangsúlyos fekete sminkje, és az egyenes barna tincsei. Salma Hayek az első sorból kísérte végig a 2024-es őszi/télli kollekció ruhadarabjainak bemutatóját és számos más bemutatón is részt vett Párizs-szerte az elmúlt héten. Korábban a milánói divathéten a Gucci bemutatóján is jelen volt, ahova férje, François-Henri Pinault, a világ egyik legbefolyásosabb divatipari üzletembere is elkísérte.

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy Hayek ellopta a show-t, hiszen évről évről elkápráztatja a közönséget szebbnél szebb ruhakölteményeivel. Éppen ezért elhoztuk az öt kedvenc vörös szőnyeges összeállítását: 

1. Salma Hayek angyali ruhája

A színésznő tavaly karácsonykor részt vett az Akadémia Múzeum gáláján Los Angelesben, ahol egy angyalhoz illő fehér ruhát viselt. A hollywoodi sztár csillogó fejpánttal egészítette ki letisztult, fehér maxiruháját, amellyel remekül kihangsúlyozta homokóra alakját.

Salma Hayek angyali ruhája

Salma Hayek angyali ruhája

2. Salma Hayek egy Bottega Veneta ruhában

A 2023-as Baby2Baby gálán a színésznő egy zöld flitteres Bottega Veneta ruhában jelent meg. A ruha az olasz divatmárka egyedi tervezése alapján készült, amelyet Hayek egy Boucheron gyémántgyűrűvel és egy Gucci gyűrűvel egészített ki. A zöld színek füstös sminkjében is visszaköszöntek. 

Salma Hayek Bottega Veneta ruhában

Salma Hayek Bottega Veneta ruhában

3. Salma Hayek ikonikus nadrágkosztümje 

A World Monument Fund Hadrianus-gáláján Hayeknek ezúttal nem egy maxiruhára, hanem egy aranyszínű, csillogós nadrágkosztümre esett a választása. Megjelenését ezüst fülbevalóval és nyaklánccal egészítette ki.

Salma Hayek arany nadrágkosztümben

Salma Hayek arany nadrágkosztümben

4. Salma Hayek talpig fehérben

A színésznő a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon egy klasszikus, testre simuló fehér ruhát viselt, amelyet az ír Standing Ground márka tervezett. Erőteljes piros rúzsa pedig remek kontrasztot adott a letisztult, fehér megjelenéshez.

Salma Hayek talpig fehérben

Salma Hayek talpig fehérben

5. Salma Hayek az egyedi Gucci ruhában

A 2023-as Oscar-díjátadó vörös szőnyegén a hollywoodi csillag egy egyedi tervezésű, csillogó narancssárga flitterekkel díszített ruhát viselt, amelynek láttán az egész közönség szava elállt. Megjelenését egy arany táskával, és szintén egy fekete füstös sminkkel egészítette ki.

Salma Hayek az egyedi tervezésű Gucci ruhában

Salma Hayek az egyedi tervezésű Gucci ruhában

Forrás: Sheknows Fotó: Getty Images