Hírességek, akik milliárdos családba házasodtak be

2024. március 15.
A szívnek parancsolni nem lehet – a következő 4 híresség bármilyen hátsó szándék vagy érdek nélkül, pont egy milliárdos férfibe szeretett bele.
Salma Hayek gazdag férj
  • A listán szereplő 4 nő a házassága előtt is híresnek és gazdagnak számított a saját jogán.  
  • A véletlen végül úgy hozta, hogy a világ leggazdagabb férfijaiba szerettek bele.
  • Salma Hayektől Miranda Kerrig íme az a négy híres nő, aki milliárdos családba házasodott be.

A szívnek parancsolni nem lehet – a következő 4 híresség bármilyen hátsó szándék vagy érdek nélkül, pont egy milliárdos férfibe szeretett bele. Lássuk, hogyan változtatta meg az óriási vagyon az életüket.

Salma Hayek

Salma Hayek 2009-ben ment hozzá gazdag férjéhez, François-Henri Pinault francia iparmágnáshoz

2009-ben ment hozzá gazdag férjéhez Salma Hayek 

Salma Hayek színésznő 2009-ben ment hozzá François-Henri Pinault francia iparmágnáshoz, és azonnal a világ egyik leggazdagabb nőjévé vált. Pinault annak a Kering nevű vállalat vezetője, amely alá a többi között olyan divatházak tartoznak, mint a Gucci, a Balenciaga és a Saint Laurent. Ennek köszönhetően van Pinault a Bloomberg Billionaires Indexének élmezőnyében, több mint 40,6 milliárd dolláros vagyonával. 

A pár 2006 óta van együtt, de Salma Hayek elmondása szerint kezdetben nem akart hozzámenni Pinault-hoz. „Fóbiám volt a házasságtól, a szüleimnek, a bátyámnak kellett összefognia ellenem, hogy belemenjek.” Egy legutóbbi interjúban azt is elmondta, milyen érzés volt a világ egyik leggazdagabb férfijához hozzámenni.  „Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta, hogy biztos csak a pénzért. Gondoljon mindenki, amit akar. Tizenöt éve vagyunk együtt, és elkötelezetten szerettük egymást” – nyilatkozta Salma Hayek.

Janet Jackson

Az énekesnő is egy gazdag férfihez ment hozzá

Az énekesnő is egy gazdag férfihez ment hozzá

Janet Jackson 2012-ben ment hozzá harmadik férjéhez (miután egy évig James Debarge énekessel, illetve 11 évig René Elizondóval élt házasságban), Wissam al Manához. A férfi milliárdos státusza vitatott, még a Forbes is elutasította, hogy felkerülhessen a listájára. De kétségtelen, hogy az 55 vállalatból álló konglomerátumot irányító al Mana rendkívül gazdag.

A párnak egy közös fia született, Eissa, mielőtt 2017-ben elváltak. A pár egyik barátja így nyilatkozott a válásukról: „Együtt nevelik a gyereküket, szoros barátságot ápolnak. Nincsenek veszekedéseik.”

Miranda Kerr

Miranda Kerr 2017-ben ment hozzá gazdag férjéhez, Evan Spiegelhez

Miranda Kerr 2017-ben ment hozzá gazdag férjéhez, Evan Spiegelhez

A szupermodell Miranda Kerr 2017-ben ment hozzá a Snapchat alapítójához, Evan Spiegelhez, és a párnak két közös gyermeke is született. 

„Már nem igazán hittem a szerelemben. Kicsit túlterheltnek éreztem magam a szakításunk után” – mondta Kerr a Vogue Australia 2022-es számában az Orlando Bloommal való szakításáról. „Amikor megismerkedtem Evannal, nagyon türelmes volt velem. A kapcsolatunk lassan fejlődött. Először barátságot kötöttünk, majd szerelmesek lettünk. Soha nem is gondoltam, hogy ez a fajta szerelem létezhet egyáltalán.”

Spiegel 25 évesen alapította a Snapchatet, és a Forbes szerint körülbelül 2,6 milliárd lehet a személyes vagyona. A pár 2022-ben egy hatalmas, 172 millió dolláros Los Angeles-i birtokot vásárolt.

Stephanie Seymour

Seymournak és gazdag férjének három közös gyermeke született

Seymournak és gazdag férjének három közös gyermeke született

A modell Stephanie Seymour egykor a Guns n’ Roses videoklipjeinek sztárja volt , a hírnevet azonban elcserélte egy connecticuti kastélyra és egy milliárdos férjre. Amikor Seymour 1995-ben megismerkedett Peter Brant papírgyártóval és műgyűjtővel, a férfinek 1,5 milliárd dolláros vagyona volt. A következő években azonban a cége, a White Birch Paper értéke drasztikusan csökkenni kezdett, és a nettó vagyona most állítólag 500 millió dollár körül mozog.

Brantnek és Seymournak három közös gyermeke született. Sajnálatos módon a fiuk, Harry 2021-ben kábítószer-túladagolásban meghalt. A házaspár a The Brant Foundation Art Study Center nevű művészeti tanulmányi központot működteti New Yorkban és a connecticuti Greenwichben.

Fotó: Getty Images