Salma Hayek bikiniben mutatta meg bomba alakját

2024. március 25.
Salma Hayek bikiniben mutatta meg bomba alakját. Az 57 éves színésznőről 16 éves lánya, Valentina készítette a szexi fotót.
Salma Hayek bikiniben mutatta meg bomba alakját

Apró fekete bikiniben mutatta meg gyönyörű alakját Salma Hayek a családi nyaraláson. A kiruccanáson az ötvenhét éves sztár tizenhat éves lánya készítette a bomba fotót, amit a színésznő az Instagramján mutatott meg követőinek. Hayek a képen egy hatalmas szikla előtt pózol, bokáig a vízben állva.

A gyönyörű színésznő egy fekete bikinit és napszemüveget visel a fotón, a haját pedig lófarokba kötötte. „Mindig segít, ha van egy fotós a családban” – írta Salma Hayek a felvétel mellé az Instagram-bejegyzésben. „Mindig segít, ha ilyen tested van” – reagálta le egy kommentelő. Persze maga a színésznő is tudja, hogy bomba formában van: előszeretettel tesz is közzé magáról fürdőruhás fotókat.

Salma Hayek jól láthatóan büszke formás idomaira, a nyáron is rengeteg hasonló felvételt osztott meg követőivel. Nem csoda, hogy mindenki arra kíváncsi, mivel tartja magát bomba formában. Szeptemberben a színésznő végre felfedte a titkát, és kiderült, hogy az nem testmozgás. Akkoriban a napi meditációnak tulajdonította fiatalságát, illetve annak, hogy mindig időt szakít arra, hogy egyedül töltekezhessen fel energiával.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images