Zoë Kravitz dögösen áttetsző szettje újraértelmezi a „kis feketét”

2024. április 19.
Zoë Kravitz egy új Broadway-darab VIP-bemutatóján vett részt, amihez egy teljesen fekete, mégis hihetetlenül dögös és izgalmas szettet választott.

Április 16-án tartották a legendás Cabaret friss feldolgozásának díszbemutatóját, amin természetesen rengeteg híresség is részt vett. Az Eddie Redmayne és Gayle Rankin főszereplésével készülő előadást április 21-én viszik át a Broadwayre sikeres londoni szereplése után. A Kit Kat Clubban tartott díszbemutatóra többek között Ashley Graham és Zoë Kravitz is ellátogatott – utóbbi méghozzá nem is akármilyen szettben.

Azt már megszokhattuk, hogy Zoë Kravitz szereti a vagány, mégis nőies lookokat, és hogy kiváló ízléssel válogatja össze nem ritkán egészen extravagáns szettjeit. A színésznőnek ezúttal Andrew Mukamal stylist segített megalkotni a dögös szettet, amivel Zoë Kravitz teljesen újraértelmezi a klasszikus „kis fekete” fogalmát. Zoë Kravitz egy csodás, éjfekete Saint Laurent szettet viselt, melynek legnagyobb különlegessége, hogy a „ruha” szinte csak egy áttetsző fekete nejlonharisnya volt. Hogy a szett mégse tűnjön közönségesnek, Zoë Kravitz egy vállaira vetett, hosszú fekete szövetkabáttal egészítette ki a stílust, amit finom körömcipő tölt fel szexi, feminin bájjal. Természetesen a sztár ékszereiről sem feledkezhetünk meg: a finom darabokért Jessica McCormack felel.

Harisnyából high fashion darab

Zoë Kravitz stylistja a Vogue-nak elárulta, hogy már régóta rajongott a Saint Laurent áttetsző ruhájáért és klasszikus szabású kabátjáért, de eddig nem találta meg a megfelelő alkalmat, hogy felöltöztethesse beléjük a sztárt. „Imádom, amikor a hétköznapi darabokat újraértelmezik és egészen új ötletek születnek belőlük. Ez a look gyakorlatilag egy egyszerű harisnyából alkot izgalmasan rétegezett, merész szettet.”

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images