Sztárok, akik büszkén viselik védjegyükké vált anyajegyüket

2023. január 09.
Legyen egy szó egy nagy anyajegyről az arcon vagy sok kis szeplőről, a legtöbbünknek ambivalens a kapcsolata a bőrünkön lévő „tökéletlenségekkel”. Lehet, hogy kiskorukban csúfoltak miattuk, de mára már láthatjuk, hogy ezek a „hibák” tesznek minket különlegessé – épp, ahogy a következő sztárokat is.

Natalie Portman

Az Oscar- és Golden Globe-díjas izraeli származású Natalie Portman elképzelhetetlen lenne egyedülálló anyajegyei nélkül.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas izraeli származású színésznő már-már elképzelhetetlen lenne egyedülálló anyajegyei nélkül – arca mindkét oldalán díszeleg egy-egy.

Mariah Carey

Mariah-Carey-eljegyzesi-gyuru
A Grammy-díjas énekesnőnek ajka alatt található jellegzetes anyajegye, de enélkül nem is lenne az igazi szépsége.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson két Oscar- és öt Tony-díj nevezésben is részesült.

A végtelenül tehetséges Scarlett Johanssont sem állította meg pályafutásában a jobb arcán lévő anyajegy, sőt! A színésznő két Oscar- és öt Tony-díj nevezésben is részesült.

Zoë Kravitz

Zoe Kravitz csodaszép amerikai színésznő, énekesnő és modell hódít a természetes szeplőivel.

A csoda szép amerikai színésznő, énekesnő és modell hódít a természetes szeplőivel – legutoljára az új Batman vetítésén találkozhattunk velük.

Karlie Kloss

Nehéz lenne Karlie Klossra gondolni a jobb arcán lévő pötty nélkül.

A nagyon fiatalon befutott modell és szexikon anyajegye ténylegesen védjegyévé vált. Nehéz lenne Karlie Klossra gondolni a jobb arcán lévő pötty nélkül!

Kesha

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kesha (@iiswhoiis) által megosztott bejegyzés

Kesha karriere kezdetén még inkább bő sminkkel takargatta szeplőit, de mára teljes mellbedobással kiáll mellettük! Több alkalommal is büszkén mutatta smink nélküli arcát.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!