Bella Hadid virágos vintage Dior ruhájától leesett az állunk

2024. május 02.
Bella Hadid egy csodálatos barackszínű vintage ruhában lépett utcára a minap. A modell lenyűgözően festett a testre simuló dresszben.
Bella Hadid virágos vintage ruhájától leesett az állunk

Bella Hadid egy igazi főnyeremény vintage darabbal egészítette ki a gardróbját. A modell jelenleg saját parfümmárkáját, és azon belül is az Orebella vonalat népszerűsíti. Úgy tűnik, most egy időre hanyagolja a cowboykalapos, laza szetteket, és földöntúli megjelenéssel irányítja rá a figyelmet a Salted Muse, a Blooming Fire és Window2Soul illatokra.

Bella Hadid pontosan tudja, hogy ha utcára lép, akkor a világ nemcsak a külseje iránt fog érdeklődni, hanem az életére és a bizniszére is ráirányul majd a figyelem. Minden bizonnyal ezért választotta ezt a különleges, John Galliano által tervezett Christian Dior darabot. A ruha tökéletes opciónak bizonyult, hiszen a modell úgy nézett ki benne, mint egy istennő, aki leszállt az emberek közé.

Bella Hadid vintage Dior ruhában

Hadid egy éteri V-nyakú, kicsit átlátszó és testhez simuló ruhát vett fel, amit eredetileg Liya Kebede modell viselt a kifutón a divatház 2004-es tavaszi kollekciójának bemutatóján. A vádliig érő ruhát egy fűzőszerű míder ékesíti, virágokat applikáltak rá és úgy dolgozták ki, hogy kiemelje a viselője csípőjét. Az áttetsző szoknya alját pedig rojtos szegéllyel látták el.

A modell a többi részletre nem helyezett ekkora hangsúlyt, azt akarta, hogy a ruhájára irányuljon a figyelem. Kivágott orrú világos cipőt viselt, ami pedig az ékszereit illeti, egy pár kis arany fülbevalót, aranygyűrűt és egy finom gyémánt nyakláncot vett csak fel, ami kiemelte a kulcscsontját.

Forrás: Vogue, Fotó: Getty Images