Egy különleges eseményen mutatta be új kollekcióját a Falconeri

2024. május 06.
A Falconeri exkluzív eseményre invitálta vendégeit új tavaszi-nyári kollekciója bemutatása alkalmából. A program középpontjában a külső-belső szépségápolás és a kényeztetés állt, amelynek fényében az Essa World kollagénkoktélokkal, az Omorovicza pedig szépségkezeléssel kedveskedett. A jelenlévők fültanúi lehettek továbbá a 3 márka esszenciáját és összekapcsolódását taglaló beszélgetésnek, megismerve így az egyedülálló történeteiket.
Egy különleges eseményen mutatta be új kollekcióját a Falconeri

A Falconeri hisz az időtlen szépség erejében, a mindenkor viselhető és szerethető ruhadarabok fontosságában, valamint az értékes és természetes alapanyagokban. Utóbbi egyaránt meghatározó jellemzője a bőr egészségét szem előtt tartó Omoroviczának, amely márka a magyar ásványvizek gyógyító erejét hasznosítja bőrápolási termékeiben.

A külső szépségápoláshoz pedig szorosan kapcsolódva az Essa World termékei belülről nyújtanak támogatást. Axente Vanessa szupermodell, egyben a brand alapítója – és a Falconeri egyik hazai arca – étrend-kiegészítőivel segít a testi-lelki jóllét és egyensúly elérésében. A modern kori szépség eléréséhez, megőrzéséhez szükséges értékekben osztozó három márka tartalmas beszélgetése szépen keretbe foglalta az esemény apropóját.

A Falconeri új tavaszi-nyári kollekciója ezúttal az afrikai szavannák meleg tájaira kalauzolja a márka szerelmeseit. Az ultrafinom kasmír páratlanul könnyű és puha anyaga a bőrrel érintkezve rendkívül kényelmes érzetet nyújt, ami hőszabályozó tulajdonságának köszönhetően egy igazi négy évszakos viselet. A természettel folyamatos párbeszédet folytatva a férfi és női kollekciók színpalettáját a szavanna árnyalatai ihlették, így a neutrálistól egészen az energikusabb árnyalatokig gazdag választék áll rendelkezésre.

Nosztalgikus emlékek találkoznak a kortárs mintákkal, mint például az ujjatlan kabátok új mintái, ikonikus és időtlen, sportosan elegáns ruhadarabok, amelyek a szezon kötelező darabjaivá válnak. Lágy szabás, különleges új modellek, kapucnis pulóverek és melegítőnadrágok, amelyek a sokoldalú ujjatlan pehelykabátokkal elegánsan kombinálhatók, teszik teljessé a kényelmes-sikkes Falconeri megjelenést a tavaszi-nyári szezonban is.

Fotó: Labancz Viktória