Adam Driver elegáns Adoniszként lépett a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére

2024. május 17.
Adam Driver rendkívül elegánsan festett fekete-fehér együttesében Cannes vörös szőnyegén.
Adam Driver Cannes

A cannes-i filmfesztivál május 15-én vette kezdetét a franciaországi Cannes-ban, és mint minden évben, ezúttal is a film és a divat legnagyobb nevei gyűlnek össze a vörös szőnyegen, szebbnél szebb ruhákban. 

Tegnap este került sor a Megapolis című film premierjére, így hát a produkció rendezője, Francis Ford Coppola, és sztárjai – köztük Shia Labeouf, Jon Voight, Aubrey Plaza, Adam Driver, Chloe Fineman és Giancarlo Esposito együtt pózoltak a fotósok hada előtt Cannes-ban. 

Adam Driver már csak magasságának köszönhetően is kitűnt a tömegből Cannes-ban

Már csak magasságának köszönhetően is kitűnt Adam Driver a tömegből Cannes-ban

Adam Driver már csak magasságának köszönhetően is kitűnt a tömegből – a 40 éves színész jóképű Adoniszként tündökölt fekete-fehér együttesében. Erre az alkalomra Adam Driver egy klasszikus fehér Burberry szmokingot választott, kiegészítőként pedig egy Piaget órát.

Adam Driver egy klasszikus fehér Burberry szmokingot viselt Cannes-ban

Adam Driver egy klasszikus fehér Burberry szmokingot viselt Cannes-ban

Adam Driver féltve őrzi a magánéletét. Annak idején például csak jóval később derült ki, hogy párjával, Joanne Tuckerrel szülők lettek. Ráadásul a színész és felesége második alkalommal is meg tudták őrizni titkukat: Adam Driver tavaly decemberben Saturday Night Live műsorának főpróbáján árulta el egy poén keretében, hogy nemrégiben kislánya született. „Tavaly egy kislányt kívántam, és teljesült is a vágyunk, szóval most elég fáradtnak érzem magam. Úgyhogy idén altatót kérek!”

Tavaly februárban derült ki, hogy Adam Driver felesége második gyerekét várja, mikor lesifotósok elkapták, ahogy a pár New York-i lakásuk előtt pakol ki az autóból a vasárnapi nagybevásárlás után. A megvásárolt termékek között egy babafürdető is volt, Tucker pedig már nem is próbálta rejtegetni nagy pocakját.

Fotó: Getty Images Forrás: People