Naomi Campbell abban a gyönyörű ruhában lépett vörös szőnyegre, amit 27 éve viselt

2024. május 16.
Naomi Campbell láthatóan szereti meglepni a közönséget, így ez a cannes-i filmfesztiválon sem történt másképp. A szupermodell ugyanis egy olyan ruhában lépett vörös szőnyegre, amit legutóbb 27 évvel ezelőtt viselt.
Naomi Campbell a cannes-i filmfesztiválon

Cannes nemcsak a film, hanem a divat fővárosává is válik a nyár kezdetével. A 77. cannes-i filmfesztivál első estéjén a színészek szebbnél szebb ruhákban mutatkoztak be a különböző színészek és színésznők, akik nem csak a filmeket, de szemmel láthatóan a divatot is ünnepelték. 

Az 53 éves szupermodell Naomi Campbell mindig kitesz magáért – pláne, ha egy vörös szőnyeges eseményről van szó –, és ez láthatóan ezúttal sem történt másképp. Naomi tavaly egy elképesztően bevállalós kampánnyal sokkolta az internetet, korábban pedig egy szédítő ruhában jelent meg a kifutón. Naomi Campbell továbbra is csak úgy ragyog, ezt pedig előszeretettel meg is mutatja a közönségnek. 

Az idei filmfesztiválra Campbell egy igazán különleges ruhában érkezett. A Furiosa: Mad Max Saga című film premierjén a modell ugyanis elővette a „gardróbjából” azt ruhát, amelyet még a Chanel 1996-os őszi couture bemutatóján viselt.

Naomi Campbell 28 évvel ezelőtt és most

Naomi Campbell 27 évvel ezelőtt és most

A fekete maxiruhát flitterekkel látták el, amelynek pántjai gyöngysorokból készültek. A sellőszoknyát formázó fazont átlátszó, fekete tüllből készült sorokkal egészítették ki. Naomi Campbell 27 évvel ezelőtt viselte utoljára ezt a ruhát, azonban még mindig csodásan áll neki. A szett kiegészítéseként egy szintén fekete, matt magas sarkút, illetve egy ezüst csillogós fülbevalót választott. Míg 27 évvel ezelőtt haját feltűzte, az idei évben hosszú, göndör tincseit kiengedve hordta.

Naomi megjelenésével bizonyította, hogy a ruhatárunk régebbi darabjai is ugyanolyan értékesek és izgalmasak lehetnek.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images