A 74 éves Vera Wang hófehér fürdőruhában mutatta meg kortalan alakját

2024. május 29.
Vera Wangot eddig hihetetlen menyasszonyi ruháiról ismertük, de úgy tűnik, fürdőruhamodellnek is állhatna, ha pályát szeretne váltani.
Vera Wang

Vera Wang a menyasszonyiruha-divat egyik legismertebb alakja. A New York-i születésű Vera Wang ruháit olyan hírességek viselték a nagy napjukon, mint például Gwen Stefani, Hailey Bieber vagy Ariana Grande. 

Most viszont változtak a szerepek, ugyanis legutóbbi képein a 74 éves Vera Wang modellé avanzsált és egy hófehér fürdőruhában pózolt a medenceparton. A spagettipántos úszódresszen kívül Vera Wang egy oversized, saját gyártmányú napszemüveget és hatalmas, ragyogó köves fülbevalót és karkötőt viselt, hasonló stílusú papuccsal.

„Ez az én Slim Aarons pillanatom… Boldog nyarat!” – írta a képhez Vera Wang. Ezzel utalva Slim Aarons fotográfusra, aki főleg hírességek társasági és sokszor medenceparti fotóiról volt ismert.

A divattervező követői odavannak a fotóért, aminek kapcsán még Sharon Stone is elismerését fejezte ki egy komment formájában. 

Egy korábbi interjújában Vera Wang-et az öregedéssel kapcsolatban kérdezték, tekintettel a sok elismerő kommentre, amit a külsejével kapcsolatban kap.

„Gondolom, ez az egész azzal függ össze, hogy az embereknek van egy általános elképzelésük arról, hogy néz ki egy 70 éves ember. De nekem nagyon sok 65-70 éves barátom van, akik mesésen festenek. Szerintem ez egy jó dolog. Remélem, ezek a példák segíteni fognak a nőknek abban, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben az öregedés kapcsán” – nyilatkozta Vera Wang.

A most 74 éves Vera Wang New Yorkban született, jómódú kínai bevándorlók gyermekeként. Manhattanben nevelkedett, ahol magániskolákba járt. Dolgozott a Vogue magazinnál és később a Ralph Lauren divatháznál is.

Vera Wang menyasszonyiruha-tervező karrierjét az indította el, hogy nem talált magának olyan ruhát az esküvőjére, ami igazán elnyerte volna a tetszését, emiatt kénytelen volt ő maga tervezni egyet a nagy napra. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, Vera Wang pedig a divatvilág egyik állócsillagává nőtte ki magát.

Hoztunk egy videót Vera Wang 2023-as menyasszonyiruha-kollekciójáról:

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images