Vera Wang elárulta, mitől néz ki 74 évesen úgy, mintha 20 lenne

2023. október 24.
Meglepő titkokat osztott meg a divattervező, aki régóta lenyűgözi a nyilvánosságot szálkás testével és kortalan arcával.
Vera Wang elárulta, mitől néz ki 74 évesen úgy, mintha 20 lenne

„Eszem a McDonald’s-ból, mindennap rendelek” – mondta Vera Wang, aki nemrégiben bevallotta, hogy fél az öregedéstől, és mellesleg a gyorsételeken túl a cukorbevonatos fánkot sem veti meg.

A sztárdizájner korábban azt mondta, hogy az öregedés ellen a munka, az alvás, a vodka-koktél és a kevés napon töltött idővel veszi fel a harcot. „Alapvetően egész életemben dolgoztam, szóval ez tényleg a munkáról szólt. Azt hiszem, a munka fiatalon tart és ösztönöz téged. Hosszú órákig dolgozom, két lányt neveltem fel. Úgy gondolom, hogy az elfoglaltság a legjobb szer a jó egészséghez” – fogalmazott Wang.

„Az egyik dolog, amit köztudottan szeretek csinálni, az egy vodka-koktél. Ez nem kérdés. Valamikor öt vagy hat óra után, hét felé iszom egy vodkát” – magyarázta, de legalább ilyen fontosak számára a nyugodt éjszakák. Minden éjjel kilenc órát alszik. Persze néha neki is kevesebb ideje jut a pihenésre, de 6-7 óránál mindenképpen többre van szüksége.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images