Zendaya nem tud hibázni: csipkés átlátszó míderben pózolt új filmje bemutatóján

2024. április 17.
A korábbi tenisz inspirálta szetteit Zendaya ezúttal egy fehérneműre hajazó Vera Wang ruhára cserélte.
Zendaya Vera Wang

Zendaya az elmúlt hetekben több káprázatos ruhában is megmutatta bámulatos alakját.

Dűne második része után hamarosan mozikba kerül Zendaya másik aktuális nagy dobása, a Challengers is, a Szólíts a nevedent is jegyző Luca Guadagnino új filmje. A filmben Zendaya egy profi teniszezőt alakít, aki forró szerelmi háromszögbe keveredik egy másik sportolóval és annak legjobb barátjával. Az új mozihoz kapcsolódó premierkörúton Zendaya rendre elképesztő szettekben jelent meg, ráadásul eddig ruháival mindig utalt a film témájára is – mindegyik szettje tenisz ihletésű volt.

A néhány héttel ezelőtti sydney-i promóeseményre például Zendaya egy egyedi Lacoste ruhát választott, ami stílusosan a sportruházatok előtt tisztelgett, persze jó nagy csavarral. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

zendayaverse (@zendayaverse) által megosztott bejegyzés

 

A 27 éves sztár a tegnapi Los Angeles-i vetítésre azonban egy olyan ruhában jelent meg, amelyből hiányzott minden nyilvánvaló utalás a film cselekményére. Zendaya a tenisz inspirálta szetteket ezúttal egy Vera Wang ruhára cserélte – egy átlátszó csipkefűzős mídert kombinált egy terjedelmes rózsaszín és fekete szoknyával. 

Zendaya a csoda szép Vera Wang ruhában

Egy csoda szép Vera Wang ruhában Zendaya

Zendaya ismét Bulgari gyémántokkal egészítette ki a ruháját (mint minden korábbi turnéállomáson). A lábait nem láttuk, de feltételezhetjük, hogy a csoda szép Louboutin cipőjét viselte.

Zendaya Vera Wang ruhája hercegnős hatást keltett

Zendaya Vera Wang ruhája hercegnős hatást keltett

A haját laza, magas kontyban hordta, csak néhány hajszálat engedett szabadon. Lágy, csillogó sminkjét rózsaszínű szájfénnyel és fényes szemhéjfestékkel tette teljessé. 

Fotó: Getty Images