Sarah Jessica Parker 59 évesen is divatikon – Imádjuk a színésznő különleges szoknyáját

2024. június 06.
Sarah Jessica Parker a magánéletben is olyan magabiztosan választ ruhákat, mintha a filmvásznon lenne. Ezért a szettért nagyon odavagyunk!
Sarah Jessica Parker ruha

Sarah Jessica Parker ragyogóan, mosolygósan, sikkesen érkezett a minap az És egyszer csak… című sorozat forgatására. A színésznőről megjelent fotó akár magán a forgatáson is készülhetett volna, annyira stílusos volt a szettje.

A Szex és New York kultikus sorozat folytatása megosztja a rajongókat, de a jelek szerint a főszereplőt, Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker lendülete és pozitivitása töretlen a forgatáson.

Az 59 éves Sarah Jessica Parker egy mostanában nagyon divatos, midi farmerszoknyát választott munkába menet, amelyet a deréktájon ráncolt kivitelezése tesz igazán különlegessé. A szoknyát egy V kivágású, nude színű hosszú ujjú felsővel, és fehér pántos cipővel egészítette ki. Sarah Jessica Parker védjegyévé vált szőke loknijait aznap kiegyenesítette, így még letisztultabbá vált a megjelenése.

Sarah Jessica Parker újra és újra elkápráztat minket különleges ruháival

Sarah Jessica Parker újra és újra elkápráztat minket különleges ruháival

A hírek szerint májusban kezdték el forgatni a sorozat harmadik évadát, több fotó is kiszivárgott már Sarah Jessica Parkerről a forgatásról korábban. Ezeken a képeken megjelent John Corbett is, aki Aidan Shaw-t alakította a sorozatban, ezzel egy kis tippet adva a rajongóknak, hogy mire számíthatnak a következő évadban.

Bár Aidan újra megjelent a sorozatban, arról nincs szó, hogy a Samantha Jonest alakító Kim Cattrall is visszatérne. Mint az köztudott, Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall nem voltak épp a legjobb barátnők a forgatáson, az évek során pedig kifejezetten ellenséges lett a viszonyuk. De a rajongók nagy örömére Samantha legalább egy mini-visszatérés erejéig előkerült a második évad végére.

A sasszemű rajongók azért kiszúrták, hogy divat szempontjából már nem olyan a sorozat, mint régen. Ennek hátterében az áll, hogy a show magasztalt ruhatervezője, Patricia Field már nem dolgozik a műsorban. 

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images