Fotósok üvöltöztek a vörös szőnyegen a Glee sztárjával, amiért kitakarta Sarah Jessica Parkert

2023. október 08.
Több fotós kiabált a Glee sorozat sztárjával, Dianna Agronnal, amiért Sarah Jessica Parker előtt állt a New York City Ballet 2023-as őszi gáláján, csütörtökön.
Meglep valakit, hogy Sarah Jessica Parker is Kos jegyű?

A videón, amely először a TikTokon bukkant fel, Agron és színésztársa, Jeremy O. Harris látható, amint Wes Gordon divattervezővel és Ariana DeBose színésznővel beszélgetnek. Egy férfi fotós azonban megpróbálta félbeszakítani őket, és azt kiabálta: „Kitakartok egy fontos fotót!”, utalva a mögöttük álló Sarah Jessica Parkerre.

Dianna Agron

Dianna Agron

@mickmicknyc Dianna Agron looked stunning at the NYC Ballet Gala, unfortunately SJP was right behind her 😂🙈 #nycballet #lincolncenter #newyorkfashion #75years #sarahjessicaparker #sarahjessicaparker #diannaagron ♬ original sound - New York Mickey

Agron és Harris láthatóan nem hallották a kiabálást, ezért a fotós újra kiabált: „[Egy] nagyon fontos fotó van mögöttetek!”. Majd más fotósok is csatlakoztak a kiabálóhoz, hogy segítsenek arrébb tessékelni a színészeket az útból.

Miután Harris és Agron odanéztek, és rájöttek, hogy mi történik, kedvesen félreálltak az útból, míg Parker előrement, és mosolygott a kameráknak, mit sem sejtve arról, hogy mi történt. Szerencsére mindenkinek sikerült ellőnie a „nagyon fontos fotót”, mutatjuk:

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Forrás: PageSix