Sarah Jessica Parker ezekkel a beauty termékekkel szépül

2022. július 27.
A Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik nem akarják kétségbeesetten megállítani az idő kerekét, helyette profik segítségével, hatékony kozmetikumokkal szépülnek. Most az is elárulta, melyek ezek.

Bár a Szex és New York folytatását számos kritika érte, főleg a főszereplők kinézete kapott hideget-meleget, Sarah Jessica Parker külsejétől, egészen pontosan attól, hogy nem harminc többé, egyenes sokkot kaptak a kommentelők. Őket leszámítva azonban szinte mindenki egyetért abban, hogy az 57 éves színésznő ragyogóan néz ki, durva plasztikai beavatkozások helyett pedig simán Hollywood legjobb esztétikai szakembereire és bőrgyógyászaira bízza magát. Nemrég azt is megosztotta a rajongóival, hogyan szépül, és egészen pontosan melyik termékekre esküszik. Meglepő, de a listában találni megfizethető kozmetikumokat is.

Sarah Jessica Parker

Íme a kedvencei:

Sarah Jessica Parker nemrég a RoC Skincare márka Look Forward kampányához adta arcát, amely arra ösztönzi a nőket, hogy ne ijedjenek meg az öregedéstől, fedezzék fel a folyamat szépségeit. A színésznő nemcsak kampányban szerepelt, de a brand termékeit is szereti: a RoC Multi Correxion Hydrate & Plump Night Serum kapszulákat (32,99 dollár) például rendszeresen használja. Napközben a brand 30 faktoros Multi Correxion Hydrate + Plump Moisturizer hidratálóját hordja fel (32,99 USD), ami 24 órán át gondoskodik a bőr táplálásáról. A Szex és New York főhősének annyira bevált a krém, hogy napközben is a táskájában van, sőt gyakran az alapozójához is ezt keveri. Egy másik nagy kedvence a legendás Laura Mercier Caviar Stick Eye Color (32 dollár), a Khaki, a Jungle és a Tuxedo árnyalatokból vásárol rendszeresen. Ami pedig az abszolút favorit, mindennapi kedvenc, a mélyhűtött jade roller, amit gyakran kávézás közben használ. A kis kütyüt annyira szereti, hogy az se nagyon érdekli, ha esetleg semmit nem használ.

Forrás: Graziamagazine Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!