Rita Ora arany pucérruhában parádézva lopta el a show-t

2024. július 03.
Rita Ora egyelőre nem akar lemondani a pucérruhákról. És miért is tenné? Remekül állt neki ez a mostani arany darab is.
Rita Ora pucérruha 3

Rita Ora egy exkluzív Girls Aloud koncerten tette tiszteletét. A 33 éves énekesnő a lassan védjegyévé váló pucérruhát választotta magának erre az estére is.

Rita Ora a pucérruhák nagy rajongója

Rita Ora a pucérruhák nagy rajongója

A koszovói születésű Rita Ora egy hosszú ujjú, csillámló arany pucérruhát vett fel az eseményre, ami keveset bízott a képzeletre. A teljesen átlátszó szett azt is láttatni engedte, hogy az énekesnő egy testszínű fehérneműt választott az estére, és mellbimbótapasszal tett arról, hogy a pucérruha alól azért ne láthasson mindent a közönség. 

A koncerten ott volt Rita Ora férje, az új-zélandi filmrendező, Taika Waititi is, akivel 2022 augusztusában házasodtak össze egy év randizás után. Egy korábbi interjúban a filmrendező elárulta, hogy esetükben „fiúkérés” történt, ugyanis az énekesnő volt az, aki feltette a Nagy Kérdést Waititinek.

Mint utóbb kiderült, a páros egy grillpartin találkozott először egymással, de csak évekkel később kezdtek randizni. Los Angelesben tartották esküvőjüket egy szűk körű összejövetelen, ahova csak családtagjaikat és néhány barátot hívtak meg.

A brit Girls Aloud zenekar koncertjén egyébként több megható rész is volt, amikor a zenekar megemlékezett a 2021-ben mellrákban elhunyt tagjukra, Sarah Hardingra. 

A megemlékezés nagyon megérintette Rita Orát is, aki sokszor csak a könnyeit törölgette a bejátszások alatt. Egy alkalommal férje is igyekezett vigasztalni az elérzékenyült énekesnőt. A ruháról készült képet ITT tudod megnézni! 

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images