Mutatjuk Rita Ora álomesküvőjének egy éve titkolt képeit

2023. augusztus 07.
„Megkérte a kezem, és én azonnal igent mondtam” – meséli Taika Waititi filmrendező arról, hogyan jegyezték el egymást Rita Ora énekes-dalszerzővel.
rita-ora-paris-fashion-week-kek-szaj

A pár először 2018-ban találkozott egy grillpartin, amelyet Taika rendezett Los Angeles-i házában, azonban csak 2021-ben kezdtek el randevúzni, amikor mindketten Ausztráliában forgattak.

Lánykérés helyett „fiúkérés”

2022 nyarán a pár Palm Springsben nyaralt, amikor Rita feltette a nagy kérdést párjának. A rögtönzött esküvőt néhány héttel később tartották, augusztus 4-én. „Nem Londonban vagy Franciaországban, mint mindenki más” – hangsúlyozta ki Taika. „L.A.-ben tartottuk egy kis baráti társasággal”. „Az otthonunkban!” – egészítette ki Rita Ora.

Az elmúlt évben rengeteg spekuláció született az esküvő részleteivel kapcsolatban. „Valójában nagyon szórakoztató volt látni az emberek által kitalált különféle történeteket, és mindeközben az igazat megtartani magunknak” – vallja be Rita. „És szeretem, hogy most megoszthatjuk, mi is történt valójában – az egyéves évfordulónkon!”

Az egész rendezvényt két hét alatt álmodták és tervezték meg. „Körülbelül nyolc ember volt ott – csak közeli barátok és a család, valamint a szülők a Zoomon” – mondja Taika, és megjegyzi, hogy különösen örült annak, hogy legjobb barátja, Jemaine Clement átrepült Új-Zélandról a hirtelen tartott ceremóniára.

Rita Ora kedvenc tervezője készítette a ruhát 

A menyasszony Tom Ford ruhát és Lorraine Schwartz ékszereket viselt a meghitt ceremónián.

„Tom Ford az egyik kedvenc tervezőm és a kedvenc emberem” – mondja Rita. „Az egyik legközelebbi barátom, és annyira imádom és csodálom! A ruhájában házasodni egy valóra vált álom volt. Mivel nem volt betervezve, nem tudtam, hogy megtalálom-e a megfelelő ruhát, így vállaltam a kockázatot, és elmentem egy Tom Ford boltba, ott pedig már vártak a tökéletes fátyollal. Minden pont az én méretem volt, így semmin nem kellett változtatni. Úgy érzem, ennek így kellett történnie. Hihetetlenül boldoggá tett.”

Sami Knight puha, laza fürtökbe formálta a menyasszony haját, Anthony H. Nguyen pedig természetes, ragyogó sminket alkotott a nagy napra. Eközben a vőlegény Brunello Cucinellit viselt (és közben kapott egy-két apró ecsetvonást Rita sminkesétől).

Egy évvel később a pár még mindig boldog házasságban él. „Nem hiszem el, hogy már eltelt egy év” – mondja Rita. „Úgy tűnik, semmi sem változott azóta, hogy találkoztam vele a grillpartin. Olyan jó érzés a legjobb barátommal együtt lenni.” A pár csodaszép esküvői fotóit ITT lehet megtekinteni. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Vogue